De Imme in De Weerribben

Accommodatie

Een accommodatie omringd door echte stilte en donkere nachten, veel water en een overweldigende natuur. De Imme ligt op een toplocatie in Nationaal Park Weerribben-Wieden in de Kop van Overijssel.  Hier vindt u een ruim en comfortabel verblijf met veel voorzieningen en privacy. Ook zijn er mogelijkheden tot veel extra’s. Op het terrein van De Imme ligt tevens een sterrenwacht en yogastudio.

Sfeer van de accommodatie

De accommodatie is in 1997 gebouwd als woonhuis. Deze sfeer proef je in de Imme. Geen kamer is hetzelfde. En of je nu met twee of meer personen komt altijd ervaar je de warmte, de intimiteit en de eigenheid van het gebouw. 

Voorzieningen

De Imme kan tot acht personen herbergen en omvat drie slaapkamers, twee sanitaire ruimten, een keuken, een woon- en eetkamer en een grote entreehal. Verder is er een riante tuin met vele terrassen en zitjes. Ook boeken en spelletjes en veel informatie over de omgeving is aanwezig. Fietsen en kajakken zijn gedurende uw verblijf gratis te gebruiken. Een fluisterboot is te huur.

Kamers
1.Slaapvertrek voor 1-4 personen (kamer 1 / zolderetage hoofdgebouw)
2.Slaapvertrek voor 1-2 personen (kamer 2a / begane grond hoofdgebouw)
3.Slaapvertrek voor 1-2 persoon (kamer 2b / begane grond hoofdgebouw)

Heeft u meer kamers nodig of/en wilt u een yoga- of trainingsgroep geven in De Imme? Wij hebben meerdere mogelijkheden voor extra accommodatie. Zo is er b.v. op het terrein de kamer onder de sterrenwacht. Via de-imme@weerribben.eu kunt u meer informatie aanvragen.

Sanitair
1.Toilet, douche, 2 wastafels, bad, bidet (begane grond hoofd gebouw)
2.Toilet, douche, wastafel (begane grond hoofdgebouw)

Comfort 
Horren in alle kamers voor ramen en deuren, goede matrassen, lakens, kussens, keuze tussen één- of tweepersoonsdekbedden, regenkleding en paraplu’s, handdoeken en washandjes, kamerjassen, shampoo, haardroger. Ook een kinderbedje is aanwezig.

Keuken
De keuken in de accommodatie heeft alle voorzieningen waarmee u zelf maaltijden kan bereiden. Aanwezig is een combi magnetron-oven, inductiekookplaat, koelkast, koffiezetapparaat, espressoapparaat, waterkoker, pannen in diverse maten, koekenpan, borden, kommen, bestek, kopjes, glazen etc. Er is geen vriezer aanwezig in de keuken. Op 2,5 km afstand is, in Ossenzijl, een kleine buurtsuper waar u boodschappen kunt doen. Ook zijn er in Kalenberg en Ossenzijl diverse restaurants.

Yogastudio
De yogastudio is in overleg gratis te gebruiken. Voor exclusief gebruik is de yogastudio te huur.

TV / Radio / Thuisbioscoop
In De Imme is een thuisbioscoop aanwezig (HDMI aansluiting). Er is geen radio of televisie.

Wifi
Wifi is aanwezig. De accommodatie is ook wifi-vrij af te huren.

Transport
De parkeerplaats voor auto’s op het terrein van Staatsbosbeheer, Kalenberg Noord 2, Kalenberg. Transportservice per boot bij aankomst en vertrek. De parkeerplaats van uw auto is per fiets te bereiken. Afsluitbare fietsenstalling. Oplaadpunt voor elektrische fietsen. Ruime aanlegplaatsen met meerpalen en aanlegringen. Veilige haven voor kano’s, wherries e.d. Kinderfietsen zijn niet aanwezig. 

Ontspannen vertoeven

De accommodatie voldoet aan de richtlijnen die gesteld zijn door het RIVM inzake het Corona-virus. U en uw gezelschap zijn de enige huurders op het terrein van de Imme. Ook is de huur van de accommodatie exclusief ontbijt en maaltijden.

Maaltijden en arrangementen

U huurt de accommodatie exclusief ontbijt. In overleg is een ontbijt, lunchpakket of diner mogelijk. Alle maaltijden zijn gemaakt met biologische ingrediënten.

Ook zijn diverse arrangementen zijn in overleg mogelijk.  

TARIEVEN
RESERVEREN
CORONA PROTOCOL DE IMME
ANNULERINGSVOORWAARDEN

Wat is er hier nog meer mogelijk?

Groepsaccommodatie de Imme

Wilt u meer informatie?
Neem dan contact met ons op via de-imme@weerribben.eu / +31(0)612618904