De Imme in De Weerribben

Back to (your) nature

In het weekendretreat ‘Back to (your) nature’ van 30 september – 2 oktober 2022 ga je op zoek naar ‘jouw ware natuur’. Met onder andere yoga, ademsessies, energiespel, ecstatic dance en een reis naar de vrijheid.

Ga je mee op reis?

Een innerlijke reis op zoek naar ‘jouw ware natuur’, naar je eigenheid, naar wie je in werkelijkheid bent: je ontdoen van conditioneringen, alle bullshit verhalen, beperkende overtuigingen en overlevingsmechanismen die je niet meer dienen. 

Door middel van yoga, ademsessies en andere technieken die wij, Arnica Jacobs en Lara van Leeuwen, als yogadocent, transformatiecoach en hypnotherapeut in huis hebben, ondersteunen wij jou in dit proces.

Naast loslaten en opschonen ga je ook gewoon genieten, van de rust, elke dag yoga en (begeleide) meditaties, heerlijk gezond veganistisch eten en de verbinding met de natuur en met gelijkgestemden.

Na dit weekend voel jij je rustiger, vrijer, authentieker en ervaar je meer flow in je dagelijkse leven. Back to your nature!

De locatie

 

Het weekend retreat ‘Back to (your) nature’ wordt in een klein groepsverband gehouden in De Imme. Dit centrum voor yoga en voeding ligt in het hart van het waterrijke natuurgebied de Weerribben met een overweldigende natuur en een magische stilte. Er is zwemwater in de vrije natuur, de mogelijkheid tot het maken van kanotochten, fietstochten en een wandeling in het moerasbos. De Imme is alleen met de boot, fiets of wandelend te bereiken. De deelnemers worden gezamenlijk, vanaf de parkeerplaats, met de boot opgehaald.

De trainers

Arnica Jacobs is transformatiecoach, yogadocent en ademtrainer en haalt heel veel voldoening uit het begeleiden van mensen naar de beste versie van zichzelf.
Back to (your) nature, Arnica Jacobs

Back to (your) nature, Lara van Leeuwen
Lara van Leeuwen is hypnotherapeut, transformatiecoach en healer en begeleidt cliënten, vanuit haar eigen praktijk in Amsterdam, met het loslaten van oude patronen en conditioneringen, zodat ze weer rust vinden in hun systeem en terug kunnen naar wie ze in werkelijkheid zijn.

Praktische informatie
  • Wanneer: vrijdag 30 september 14:30 uur tot en met zondag 2 oktober 14:30 uur.
  • Voor wie: voor iedereen die een innerlijke reis wil maken.
  • Aantal deelnemers: maximaal zeven. 
  • Taal: Nederlands.
  • Deelnemersbijdrage:  €495 (privé 1-persoonskamer), €450 (gedeelde 2-persoonskamer) of €395 (gedeelde 3-persoonskamer). Het weekend is geheel verzorgd. Inbegrepen zijn de kosten voor de gehele weekendretraite, twee overnachtingen (inclusief beddengoed, handdoeken, badjassen), gebruik van aanwezige kajakken en fietsen, en alle maaltijden. Maaltijden zijn 100% plantaardig, biologisch en vers. Met allergieën wordt rekening gehouden.
  • Bereikbaarheid: per auto of OV (station Steenwijk, van daar meerijden met een andere deelnemer). Vanaf een parkeerplaats in de buurt van De Imme worden de deelnemers gezamenlijk opgehaald met een boot. Na een vaartocht van ongeveer 10 minuten arriveer je bij De Imme. Adres groepsaccommodatie: De Imme, Oudeweg 113, 8376 HS  Ossenzijl. Deze locatie is alleen lopend, fietsend of met de boot bereikbaar. Adres parkeerplaats: Kalenberg Noord 2, 8377 HC  Kalenberg. Klik hier voor meer informatie over de route.

Yogastudio de Weerribben

Programma Back to (your) nature*

Vrijdag:
14:00-14:30: aankomst bij de Imme
15:30-16:30: kennismaking
18:30: avondeten
20:00-21:30: ware ik oefening

Zaterdag:
8:00: yoga
9:30: ontbijt
11:00: energiespel
12:30: lunch
14:00: vrije middag 
18:30: avondeten
20:00-22:00: ademsessie
22:00: ecstatic dance

Zondag:
8:30: yoga
10:00: ontbijt
11:30: reisje naar de vrijheid
13:00: lunch
14:00-15:00: delen en afronding

*Onder voorbehoud van wijzigingen

Informatie

Nieuwsgierig geworden? Meer informatie nodig?
Arnica Jacobs: 06-38350773: arnicajacobs@hotmail.com
Lara van Leeuwen: 06-46107488 / lara.van.leeuwen@outlook.com / www.laravanleeuwen.nl 

Aanmelden ‘Back to (your) nature’
Aanmelden 30 sept - 2 okt.