De Imme in De Weerribben

Iets te vieren?

Heeft u iets bijzonders te vieren? Kom naar de Imme. Want bij een bijzonder feest hoort een bijzondere locatie. De Imme ligt in het hartje van de Weerribben. Omringd door de stilte van de natuur en dus ver weg van lawaai. Het geluid van auto’s zul je hier absoluut niet horen.

Invulling van uw feest

Hieronder vindt u diverse mogelijkheden om uw verblijf in te vullen. 

  • Er op uit met de fiets. Er zijn 11 goede volwassen fietsen aanwezig en vanuit de Imme kunt u de Weerribben en de aansluitende natuurparken als Rottige Meente en de plaatsjes Blokzijl, Giethoorn en Dwarsgracht in de Wieden goed verkennen. Er zijn geen kinderfietsen en elektrische fietsen.
  • Maar geen manier om beter de Weerribben te verkennen dan met de kano. Daarom zijn er bij de Imme 10 eenpersoonskajakken, 2 tweepersoonskajakken en 1 vierpersoons Canadese Kano. De kajakken zijn zeer comfortabel in zit en zijn voorzien van voetsteunen. Zwemvesten zijn aanwezig.
  • Een heerlijke maaltijd (100% plantaardig ).
  • Een astronomisch arrangement met een reis door tijd en ruimte en bij mooi weer een verkenning van het heelal door de grootste publiekstelescoop van Nederland.
  • Een yoga arrangement. Volg een of meerdere workshops Kundalini Yoga ingepast in uw verblijf.
  • Een rawfood workshop. Een inspiratie workshop op het gebied van voeding. 

Kijk hier voor meer informatie over de verschillende arrangementen en workshops.

Activiteiten bij collega ondernemers

Op pad met een gids door de Weerribben. Klik hier voor meer informatie.
Fotografieworkshop. Klik hier voor meer informatie.
Weerribben Shoot. Klik hier voor meer informatie.

De Weerribben

Wanneer u niet zelf het feest geeft maar iemand een cadeau wilt geven dan kunt u natuurlijk ook een cadeaubon geven. Per post of mail wordt deze dan toegestuurd.

Wij denken graag met u mee zodat uw verblijf of het cadeau dat u wilt geven uniek en bijzonder zal zijn. Via de-imme@weerribben.eu / 06-12618904 (Marjo) / 06-21286789 (Wim) kunt u contact opnemen en overleggen over de mogelijkheden.

ARRANGEMENTEN
RESERVEREN