De Imme in De Weerribben

Corona protocol

De Imme ligt midden in de Weerribben en is niet tot de voordeur bereikbaar met de auto. Social distancing is hier gemakkelijk en ontspannen te doen. De internetverbindingen zijn goed dus je kunt hier gemakkelijk op vakantie, werken of studeren. Verder zijn er tal van faciliteiten (kajakken, fietsen, fluisterboot, zwemwater, bospad) om je in de natuur te ontspannen. 

Wat verhuren wij

Op dit moment is De Imme alleen te huur als groepsaccommodatie voor huishoudens tot 8 personen. Dit betekent dat er nooit andere reserveringen gelijktijdig zullen plaatsvinden. De accommodatie omvat 3 slaapkamers (kamer 1, kamer 2a + 2b), 2 sanitaire voorzieningen (sanitair 1 en sanitair 2), een keuken, een ontbijt- en woonkamer en vele terrassen.  Verder is er in principe geen maaltijdservice. In overleg is wel e.e.a. (ontbijt, lunchpakket en diner) af te spreken. Echter de keuken in de accommodatie heeft alle voorzieningen waarmee u prima zelf maaltijden kan bereiden. En op 2,5 km is in Ossenzijl een kleine buurtsuper waar u boodschappen kunt doen. Ook op afstand van 2,5 km, in Kalenberg en Ossenzijl, zijn er restaurants met heerlijke maaltijden.

Klik hier voor meer informatie over de groepsaccommodatie.

Tarieven

Klik hier voor onze groepsaccommodatie tarieven. De Imme is te huur voor minimaal twee nachten. De tarieven voor de groepsaccommodatie zijn exclusief ontbijt en toeristenbelasting. Gebruik van kano’s, fietsen en, in overleg, yogastudio zijn gratis. Een fluisterboot is te huur. Sterrenwacht arrangementen en maaltijden zijn in overleg te reserveren. 

Protocol De Imme

In het belang van uw en onze gezondheid heeft De Imme een protocol opgesteld met als doel verspreiding van het corona-virus bij onze accommodatie te voorkomen. 

Richtlijn 1 – geen fysieke nabijheid
Normaal geven wij gasten in onze accommodatie een rondleiding en maken de mensen op die manier wegwijs. Deze aanpak vervangen we door een kleine brochure met daarin de nodige informatie.
De Imme is niet tot de deur bereikbaar met de auto. Natuurlijk halen wij u ook nu op met de boot, maar wij hanteren te allen tijde een minimum afstand van 1,5 meter. Klik hier voor meer informatie over de locatie en bereikbaarheid.

Richtlijn 2 – geen gasten met symptomen
We vragen onze gasten om niet te komen wanneer ze symptomen hebben zoals hoesten, niezen, loopneus, keelpijn of koorts. Zie in dit verband ook de annuleringsvoorwaarden De Imme. Wanneer u niet rechtstreeks bij ons heeft geboekt maar via een externe organisatie (WandelReijk, Kano & Bed, Natuurhuisje, Gastroeien) dan gelden de annuleringsvoorwaarden van deze organisatie.

Richtlijn 3 – we hebben zelf geen symptomen
Als verhuurders wonen wij in het voorhuis van de accommodatie (oostelijke vleugel van het huis). Huurders verblijven in het achterhuis (westelijke en zuidelijke vleugels van het huis). De verbinding tussen voor- en achterhuis is afgesloten. Wanneer een van ons onverhoopt symptomen van Corona krijgt sluiten wij de accommodatie. Helaas moeten wij dan, uiteraard kosteloos voor u, de boekingen afzeggen. 

Richtlijn 4 – huisarts
Aan de Kalenbergergracht, vlak bij De Imme, woont een huisarts die heeft aangegeven bij medische problemen van gasten beschikbaar te zijn voor telefonisch overleg. Zo nodig komt hij ook langs.

Corona? Ga juist de natuur in.

Wilt u meer informatie?
Neem dan contact met ons op via de-imme@weerribben.eu 
06-12618904 (Marjo) – 06-21286789 (Wim)

RESERVEREN