De Imme in De Weerribben

Food arrangementen

De food arrangementen en workshops worden gegeven door Marjo Disseldorp. Een lekkerbek. De Indiase keuken en raw food keuken, waar zij zich om gezondheidsredenen in heeft verdiept, staan centraal in De Imme. Met heerlijke resultaten! 

Workshop vegan raw food

Tijdens de twee uur durende workshop wordt ingegaan op het waarom en het hoe van vegan raw food. Daarnaast wordt ook besproken hoe u op eenvoudige manier elementen van dit voedingspatroon kan toepassen in het dagelijks leven.

Wilt u de workshop uitbreiden met een raw ontbijt of maaltijd? Laat u verrassen! De maaltijden zijn ook los van de workshops te bestellen. Graag minimaal 1 week van te voren door geven. 

MEER INFORMATIE

Vitaliteitsarrangement

Dit arrangement draagt op allerlei manieren bij aan meer vitaliteit. Geniet met de kano en laaf je aan de stilte van het prachtige natuurgebied De Weerribben. Ervaar door yoga en meditatie ook innerlijk deze stilte. En voel je lichaam langzaam helderder en energieker worden door het eten van puur en zuiver voedsel. Laat je zo twee dagen heerlijk verzorgen.

MEER INFORMATIE

Maaltijden

Geen workshop maar gewoon lekker aan tafel gaan zitten en genieten van een heerlijke maaltijd. Voor de wandelaar die uitgeput aankomt. Voor de gast die iets anders wilt dan aangeboden wordt in de goede restaurants in de Weerribben. Wij serveren …

MEER INFORMATIE

Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord
+31(0)612618904 (Marjo) / +31(0)621286789 (Wim)
de-imme@weerribben.eu