De Imme in De Weerribben

Genezen met voeding

Een luchtig en onderhoudende presentatie rond het onderwerp ‘Genezen met voeding’. Niet dogmatisch maar wel met heldere inzichten in ons eigen vermogen tot positief ingrijpen.
De Imme, centrum voor yoga en voeding

Foto: celwand en celinhoud. Bron: Harvard University

‘Genezen met voeding’ is een presentatie over de relatie tussen voeding en ziekten. Vol inspiratie voor degenen die gezond willen worden, zijn en blijven. Er wordt ingegaan op verschillende voedingsonderzoeken. Onderzoeken die hoopvolle geluiden laten horen. Ook een kijkje op celniveau hoe voeding werkt. En er wordt ingegaan op de uitdagingen die veganisten, vegetariërs en vleeseters hebben in relatie tot voeding.

Yoga, voeding en het immuunsysteemDe lezing wordt gegeven door Marjo Disseldorp. Na een jarenlange passie voor voeding en gezondheid heeft Marjo Disseldorp in 2021 certificaten voor de opleidingen Health Coach Hippocratic Health Institute en Educator Raw Food Nutrition gehaald.

Zij heeft een helder inzicht in waar de diverse voeding stromingen elkaar overlappen.

“Ziek worden nodigt uit om in de spiegel te kijken. En zeker op het gebied van voeding. Persoonlijk gedijen ontstaat vanuit een proces van cognitieve kennis, het opdoen van ervaringen en zelfonderzoek. Een altijd voortdurend leerproces…”

Duur: 2 uur
Prijs: € 50 basistarief +
€ 7,50 per persoon

RESERVEREN
ARRANGEMENTEN
ACCOMMODATIE