De Imme in De Weerribben

Maaltijd in De Imme

De Imme is geen restaurant en alleen onze gasten kunnen gebruik maken van de maaltijdservice.  Het is mogelijk een ontbijt, lunchpakket en diner te reserveren. Voor wat betreft het diner wordt per boeking één soort maaltijd bereid. Kleine variaties zijn mogelijk om in te spelen op de eventuele dieet wensen c.q. allergieën. Voor deelnemers van retreats verzorgen wij de gehele catering. 

Biologische ingrediënten

De maaltijden geserveerd in De Imme zijn gemaakt van biologische ingrediënten veelal uit eigen tuin. Verser kan niet en dat proef je op je bord. 
Maaltijden de Imme

Indiase keuken

De specialisatie van De Imme is de Indiase keuken met zijn geurige kruiden. Curries komen niet uit een potje maar worden zelf gemaakt. Hiervoor wordt geput uit zo’n 30 kruiden. Wij werken met de basisprodukten groenten, aardappels, granen, noten, kruiden en vruchten. Ook hier komen geen pakjes aan te pas. Met de basisproducten maken wij maaltijden die behalve heerlijk ook volwaardig zijn. Als gast kunt u een keuze maken tussen een mild, medium- en heel pittige maaltijd. Vanaf 2021 serveren wij het diner geheel veganistisch. De Indiase keuken leent zich hier uitstekend voor. Graag minimaal één dag van te voren door te geven.
Indiase maaltijden

Raw living food 

Als gast kan je ook een raw maaltijd bestellen. In de raw keuken is de voedselbereiding gericht op het behouden van een maximale hoeveelheid aan levensenergie en nutriënten. Verder is de samenstelling van de maaltijd gericht op het verkrijgen van een optimale vertering door het lichaam. Raw niet per definitie rauw en koud is. Dat kan, maar hoeft niet. Voedsel wordt verhit tot een maximum van 42° Celsius. Op die manier blijven alle voedingsstoffen, maar ook enzymen en hormonen behouden.
Raw food workshopWat kunt u o.a. verwachten? Groenten, granen en fruit in de vorm van sappen, smoothies, kiemen, salades, soepen, sausen, hartige koeken, pizza’s, ijs en taarten. Denkt u bij raw aan peentjes en sla? Laat u dan verrassen. Graag minimaal 1 week van te voren door geven.

TARIEVEN
RESERVEREN