De Imme in De Weerribben

Maaltijd in De Imme

De Imme is geen restaurant en alleen onze gasten kunnen gebruik maken van de maaltijdservice. Voor gasten is het ontbijt bij de prijs van de overnachting inbegrepen. Verder is het mogelijk een lunchpakket mee te krijgen en een maaltijd te reserveren. In de Imme wordt per boeking één soort maaltijd bereid. Kleine variaties zijn mogelijk om in te spelen op de eventuele dieet wensen c.q. allergieën. Voor deelnemers van retreats verzorgen wij de gehele catering. 

Biologische ingrediënten

De maaltijden geserveerd in De Imme zijn gemaakt van biologische ingrediënten veelal uit eigen tuin. Verser kan niet en dat proef je op je bord. 
Maaltijden de Imme

Vegetarisch en veganistisch

Als gast kunt u een keuze maken tussen een, van zeer mild tot pittig, vegetarisch of veganistisch gerecht. De specialisatie van De Imme is de Indiase keuken met zijn geurige kruiden. Curries komen niet uit een potje maar worden zelf gemaakt. Hiervoor wordt geput uit zo’n 30 basiskruiden.
Indiase maaltijden
Voor de veganistische maaltijden werken wij met de basisprodukten groenten, aardappels, granen, noten, kruiden en vruchten. Hiermee maken wij maaltijden die behalve heerlijk ook volwaardig zijn. Verder vormen voor de vegetarische maaltijden eieren en/of zuivel een onderdeel van de maaltijd. Vanaf 2021 serveren wij alle maaltijden (ontbijt, lunch / lunchpakket, diner) alleen veganistisch. Graag minimaal één dag van te voren door te geven.

Raw living food 

Als gast kan je ook een raw maaltijd bestellen. In de raw keuken is de voedselbereiding gericht op het behouden van een maximale hoeveelheid aan levensenergie en nutriënten. Verder is de samenstelling van de maaltijd gericht op het verkrijgen van een optimale vertering door het lichaam. Raw niet per definitie rauw en koud is. Dat kan, maar hoeft niet. Voedsel wordt verhit tot een maximum van 42° Celsius. Op die manier blijven alle voedingsstoffen, maar ook enzymen en hormonen behouden.
Raw food workshopWat kunt u o.a. verwachten? Groenten, granen en fruit in de vorm van sappen, smoothies, kiemen, salades, soepen, sausen, hartige koeken, pizza’s, ijs en taarten. Denkt u bij raw aan peentjes en sla? Laat u dan verrassen. Graag minimaal 1 week van te voren door geven.

TARIEVEN
RESERVEREN