De Imme in De Weerribben

Mmm… Maaltijden

                     

De maaltijden geserveerd in De Imme zijn gemaakt van biologische ingrediënten veelal uit eigen tuin. Verser kan niet en dat proef je op je bord. De Imme is gespecialiseerd in de Indiase keuken met zijn geurige kruiden. Curries komen niet uit een potje maar worden zelf gemaakt. Hiervoor wordt geput uit zo n 30 basiskruiden. Als gast kunt u een keuze maken tussen een, van zeer mild tot pittig, vegetarisch-, veganistisch- of een wildgerecht.

Voor de veganistische maaltijden werken wij met de basisprodukten groenten, aardappels, granen, noten, kruiden en vruchten.  Hiermee maken wij maaltijden die behalve heerlijk ook volwaardig zijn. Voor de vegetarische maaltijden vormen tevens eieren en/of zuivel een onderdeel van de maaltijd. 

Vlees wordt geserveerd in de vorm van wild. Elk jaar vindt er in de Weerribben een telling plaats van het aantal hier levende reeën. Het habitat van de Weerribben geeft leefruimte aan 250  reeën. Het surplus wordt door jagers afgeschoten. Vlees van deze dieren bereiden wij graag voor u.

Per boeking wordt één soort maaltijd bereid. Kleine variaties zijn mogelijk om in te spelen op de dieetwensen. Wanneer de gehele B&B afgehuurd wordt kan voor speciale gelegenheden een culinair buffet samengesteld worden. 

Aangezien wij alleen met basisproducten de maaltijden bereiden kan gemakkelijk ingespeeld worden op de voedselwensen c.q. allergieën. Alleen gasten kunnen gebruik maken van onze maaltijdservice. Graag ruim van te voren doorgeven.