De Imme in De Weerribben

Nationaal Park Weerribben-Wieden 10 jaar!

Nationaal Park Weerribben-Wieden bestaat 10 jaar!. Met andere woorden het is een feestjaar in dit natuurgebied. Ter gelegenheid van dit bijzondere jaar bieden wij u graag de volgende arrangementen aan met 10% korting. Nog meer reden dit stille, donkere en magische gebied te verkennen?

Nationaal Park Weerribben-Wieden is het grootste aaneengesloten laagveenmoerasgebied van Noordwest-Europa. Het is een labyrint van plassen, meren, slootjes, mysterieus ogende moerasbossen, uitgestrekte rietpercelen en bloemrijke hooilanden. Als gevolg van dit tienduizend hectare groot biotoop is Weerribben-Wieden een kraamkamer voor bijzondere plant- en diersoorten.  

YOGA ARRANGEMENT
10 JAAR NP WEERRIBBEN-WIEDEN

yoga arrangement

  • 2x overnachting in de Imme inclusief ontbijt
  • 1x driegangen maaltijd. Keuze uit een maaltijd met wild uit de Weerribben, een vegetarisch-, veganistisch- of  een rawfood maaltijd.
  • 1x Kundalini Yoga workshop (2 uur).
    Kundalini Yoga wordt de moeder van alle yogavormen genoemd. Het is een dynamische yoga met een belangrijke plaats voor lichaamshoudingen en -oefeningen,  ademhalingstechnieken, zang en meditaties. Kundalini Yoga werkt heel direct in op zowel het zenuwstelsel en op het klierensysteem van de mens. Hierdoor ervaar je het effect van de oefeningen meteen aan den lijve in de vorm van een toegenomen ontspanning en vitaliteit.
  • gebruik van kano’s en fietsen

Het arrangement geldt voor een boeking van 6-10 personen.
U ontvangt 10% korting op het gehele arrangement.
De actie geldt voor uw verblijf in geheel 2019.
Reserveer o.v.v. NPWW 10 jaar. 

Informatie: yogastudio@weerribben.eu
RESERVEER

ASTRONOMIE ARRANGEMENT
10 JAAR NP WEERRIBBEN-WIEDEN

Astronomie arrangement

  • 2x overnachting in de Imme inclusief ontbijt
  • 1x driegangen maaltijd. Keuze uit een maaltijd met wild uit de Weerribben; vegetarisch-, veganistisch- of  een rawfood maaltijd.
  • 1x  astronomie workshop (2 uur). U gaat op een digitale reis door tijd en ruimte en krijgt een helder beeld van het heelal met al haar melkwegstelsels, supernova’s en de plek van de aarde in het geheel. Wanneer het weer een beetje helder is wordt natuurlijk buiten gekeken naar de hemelverschijnselen. Met het blote oog en door de grootste voor het publiek toegankelijke telescoop in Nederland. 
  • gebruik van kano’s en fietsen

Het arrangement geldt voor een boeking van 6-10 personen.
U ontvangt 10% korting op het gehele arrangement.
Deze actie geldt vanaf het 3e kwartaal 2019. Datum arrangement in 2019 in overleg.
Reserveer o.v.v. NPWW 10 jaar. 

Informatie: sterrenwacht@weerribben.eu
RESERVEER