De Imme in De Weerribben

Seizoensarrangementen

Seizoensarrangement, het woord zegt het al. Een arrangement waarin u overal steeds een ander seizoen ervaart. In de natuur om u heen, in de sterrenhemel boven u en in het voedsel dat u eet. Seizoensarrangement in de Weerribben

De natuur van de Weerribben is elk seizoen anders. Al peddelend ervaart u in het voorjaar het frisse groen in het riet, de opvallende roodgekleurde gagelstruiken, de bloeiende krent en het geel van de Lis die overal tot bloei komt. In de zomer gaat u langs de vele bloeiende waterlelies, kattenstaart en koninginnekruid. In de herfst zijn er de lila bloeiende watermunt planten en velden vol met krabbenscheer. En in de winter gouden rietvelden en de vergezichten na het maaien. En een grote kans dat u een ree zult spotten.

Bij terugkomst krijgt u een heerlijk biologisch diner voorgeschoteld met hierin verwerkt groenten uit eigen tuin. En vervolgens kunt u in de op het terrein gelegen sterrenwacht genieten van een avond vol verhalen over de actuele sterrenhemel.  

U overnacht op het stilste plekje in de Weerribben!

Praktische informatie

Tijden seizoensarrangement:  
Aankomsttijd: 11:00 uur. Vertrektijd: volgende dag 11:00 uur
Kano’s: 
De beste manier om het waterrijke gebied van de Weerribben te verkennen is met de kano.  De Imme heeft  10 éénpersoons- en 2 tweepersoons kajakken met comfortabele klapstoelen en voetsteunen en 1 vierpersoons Canadese kano. Peddels en zwemvesten zijn aanwezig. Mocht het weer ongeschikt zijn om te gaan kanoën dan zijn er ook fietsen beschikbaar om het gebied te verkennen. 
Vervoer:
De Imme ligt in een vaardorp en is niet tot de deur met de auto te bereiken. Hier ervaart u dus nog een ultieme natuurlijke stilte. Wanneer u met de auto komt halen wij u op vanaf een voor u gereserveerde parkeerplek in Kalenberg. Klik hier voor meer informatie.

Sterrenwacht De Weerribben

Prijs

Inclusief per persoon:
1x kopje koffie/thee met lekkers bij aankomst, 1x lunchpakket, 1x huur kano, 1x tweegangenmaaltijd, 1x astronomie-arrangement, 1x overnachting, 1x ontbijt.

€ 120 p.p. (reservering van 2 personen op basis van een tweepersoonskamer)
€ 110 p.p. (reservering van 4 personen op basis van een tweepersoonskamer)
€ 105 p.p. (reservering van 6 personen op basis van een tweepersoonskamer)
€ 100 p.p. (reservering van 8 personen)
€   95 p.p. (reservering van 10 personen)

Boekingen:
– Dit seizoensarrangement is minimaal voor 2 personen te boeken.
– Het arrangement kan het gehele jaar van maandag t/m donderdag geboekt worden. Incidenteel is er een mogelijkheid ook in het weekend te boeken. In het laatste geval verzoeken wij u telefonisch contact op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

RESERVEREN
ACCOMMODATIE
ARRANGEMENTEN

Wilt u meer informatie over dit arrangement?
Neem dan contact met ons op via de-imme@weerribben.eu / +31(0)612618904