De Imme in De Weerribben

Singer-songwriter Gitta de Ridder

Gitta de Ridder in de ImmeWie Gitta voor het eerst ziet en hoort zou verwachten dat deze Londense singer-songwriter een echte Engelse is terwijl ze toch echt in Nederland opgroeide. Na bijna 10 jaar in London heeft ze inmiddels haar voeten stevig aan de grond binnen het Engelse muziek-landschap met lovende kritieken op haar eerste Album ‘Feathers’ en haar tweede album ‘For Everything a Season’. Haar nummers waren te horen op BBC 6, BBC Scotland, Ire 1, Nederlands radio 2 & 5 en menig lokaal station in Engeland en Nederland.

Met haar brede muzikale achtergrond van klassiek, pop, rock en akoestische muziek, weet ze een kenmerkende moderne folk sound te creëren en zijn Gitta’s folkpop songs, met prachtig poëtische, herkenbare teksten, een pijl recht in het hart.

En met lovende recensies: “In a world where there’s no shortage of fine female singer-songwriters, make no mistake, de Ridder’s up there with the best of them” (Acoustic Magazine UK), “Als muzikale verhalenverteller kent Gitta haar gelijke niet” (Music Maker). 
Website: www.gittaderidder.com

Datum optreden: zondag 19 augustus 2018
Tijdstip: 16.00 uur. Het concert duurt ongeveer 45 minuten
Locatie: Yogaruimte van De Imme, Oudeweg 113, 8376 HS  Ossenzijl.
Bij mooi weer buiten. De Imme ligt midden in de Weerribben en is met de fiets en lopend bereikbaar. Auto’s kunnen parkeren in Kalenberg en Ossenzijl (Hilligerspoortweg).
Van hieruit is het 2,5 km lopen langs de Kalenbergergracht.
Toegang: gratis. Eigen bijdrage na afloop van concert.
Informatie en reserveren: 06-12618904 / info@bb-de-imme.nl