De Imme in De Weerribben

Sjamanistische transformatie rituelen en kundalini yoga

Sjamanistische transformatie rituelen en kundalini yoga. Een retraite speciaal voor vrouwen in het hartje van de Weerribben. De data voor 2023 worden spoedig bekend gemaakt.

Ben je op zoek naar een intense spirituele ervaring waarin je in diepe verbinding wordt gebracht met ‘echt vrouw zijn’? Heb je het verlangen je authentieke vrouwelijke wijsheid te ontmoeten en het meer te integreren in je dagelijkse leven? Voel je het verlangen om samen met andere vrouwen de reis naar de diepte van je lichaam te gaan ervaren…

Voel je welkom, met liefde,

Moonheart, Wim en Marjo

Sjamanistische transformatie rituelen       Kundalini Yoga           

Jouw ervaring

In de retraite Sjamanistische transformatie rituelen en kundalini yoga zullen wij, sjamaan Moonheart en Kundalini Yoga docent Wim, jou geleiden in een intense twee daagse spirituele reis waarin wij jou met onvoorwaardelijke liefde en aanwezigheid in verbinding brengen met de intense creatie-kracht van volledig vrouw zijn. Een reis die je mee zal nemen van hoofd naar hart, dieper je lichaam in, jouw heilige tempel waarin wij samen een veld creëren waarin alles kan en mag gebeuren. In overgave  laten we je ervaren en voelen wat aandacht vraagt binnen in jou en wat heling nodig heeft, de weg naar diepe transformatie. Een individuele reis in de liefdevolle aanwezigheid van andere vrouwen.

Sjamanistische Transformatie Rituelen

Wat ga je doen

Tijdens het weekend ontvang je op de ochtenden krachtige kundalini yoga door docent Wim. Op de zaterdagmiddag een intens sjamanistisch cacao ceremonie en op de zondagmiddag een sjamanistisch integratie ritueel door sjamaan Moonheart. Tijdens deze dagen zal je heerlijke biologische, verse en 100% plantaardige maaltijden ontvangen gemaakt door voedingsdeskundige Marjo. Deze maaltijden ondersteunen het transformatieproces dat je zult ervaren tijdens dit weekend.

Sjamanistische Transformatie Rituelen

Waar zal je zijn

Deze retraite wordt gehouden in De Imme, gelegen op een prachtige locatie midden in het waterrijke natuurgebied de Weerribben. Omringd door de elementen van Moeder Aarde: aarde, lucht, water en vuur. Een plek die bijdraagt aan diepe heling en verbinding met onvoorwaardelijke liefde voor jezelf samen met de andere vrouwen!

 
Praktische informatie
  • Wanneer: vrijdag 19:00 uur tot en met zondag 16:00 uur.
  • Voor wie: het weekend is alleen toegankelijk voor vrouwen.
  • Aantal deelnemers: maximaal zeven. 
  • Taal: Nederlands
  • Deelnemersbijdrage:  € 595 (privé 1-persoonskamer), € 535 (gedeelde 2-persoonskamer) of € 495 (gedeelde 3-persoonskamer). Dit zijn de kosten voor de Sjamanistische transformatie rituelen, de Kundalini yoga training, twee overnachtingen in 1-, of 2-bedskamers (inclusief beddengoed, handdoeken, badjassen), gebruik van aanwezige kajakken en fietsen, en alle maaltijden.
  • Bereikbaarheid:  per auto of OV (station Steenwijk, vandaar ophalen). Vanaf een parkeerplaats in de buurt wordt je opgehaald met een boot. Na een vaartocht van ongeveer 10 minuten arriveer je bij De Imme. Adres groepsaccommodatie: De Imme, Oudeweg 113, 8376 HS  Ossenzijl. Adres parkeerplaats: Kalenberg Noord 2, 8377 HC  Kalenberg. Klik hier voor meer informatie over de bereikbaarheid.
Informatie en opgave

Nieuwsgierig naar wie we zijn en wat we doen? Voor extra informatie kun je contact opnemen
met sjamaan Moonheart (www.bravehearted.eu / marlouk@bravehearted.eu / 06 24931743) of met De Imme (www.weerribben.eu / de-imme@weerribben.eu / Kundalini Yoga docent Wim Liesker 06-21286789 / Voedingsdeskundige Marjo Disseldorp 06-12618904).

AGENDA YOGA RETREATS