De Imme in De Weerribben

Vitaliteitsarrangement

Dit arrangement draagt op allerlei manieren bij aan meer vitaliteit. Geniet met de kano en laaf je aan de stilte van het prachtige natuurgebied De Weerribben. Ervaar door yoga en meditatie ook innerlijk deze stilte. En voel je lichaam langzaam helderder en energieker worden door het eten van puur en zuiver voedsel. Laat je zo twee dagen heerlijk verzorgen.

Kanoën 

De stilte van de Weerribben kunt je het beste ervaren op het water. De Imme heeft  10 éénpersoons- en 2 tweepersoons kajakken met comfortabele klapstoelen en voetsteunen en 1 vierpersoons Canadese kano. Peddels en zwemvesten zijn aanwezig. Mocht het weer ongeschikt zijn om te gaan kanoën dan zijn er ook fietsen beschikbaar om het gebied te verkennen. 

Vitaliteitsarrangement in de Weerribben

Yoga en meditatie

De yoga en meditatie oefeningen zijn afkomstig uit de Kundalini Yoga. Kundalini yoga kan behalve praktisch ook zeer krachtig zijn. Men combineert dynamische lichaamsoefeningen met verschillende ademtechnieken. Het balanceert het kliersysteem en versterkt het zenuwstelsel. Het helpt je kalm, gecentreerd en helder te blijven tijdens alle uitdagingen van je leven. Door het beoefenen van kundalini yoga groei je. Je voelt je vitaler en energieker. 

Yogastudio de Weerribben

Maaltijden

De maaltijden worden gemaakt van biologische ingrediënten en bereidt volgens de traditie van de raw food keuken. De voedingsproducten worden niet verhit boven de 40°C. De enzymen, vitaminen, nutriënten en vitaliteit blijven zo behouden voor het lichaam. De heerlijkste gerechten krijgt u voorgeschoteld. Sappen, smoothies, salades, soepen, hartige koeken, pizza’s, ijs en taarten. Denkt u bij raw alleen aan peentjes en sla? Laat u dan verrassen.

Raw food workshop

Programma

15.00 uur: welkomstdrankje
18.00 uur: maaltijd
20.00 uur: avondmeditatie (1 uur)
07.00 uur: yoga (2 uur)
09.30 uur: ontbijt
11.00 uur: lezing over raw food (1 uur)
13.00 uur: lunch
14.00 uur: kanoën
18.00 uur: maaltijd
20.00 uur: avondmeditatie (1 uur)
07.00 uur: yoga (2 uur)
09.30 uur: ontbijt
11.00 uur: vertrek

Prijs

Inclusief per persoon:
1x welkomstdrankje, 2x ontbijt1x lunch2x diner2x yogasessie (2 uur)2x meditatiesessie (1 uur)1x lezing over raw food (1 uur), gebruik kano’s, 2x overnachting.

€ 265 p.p. (reservering van 2 personen op basis van een tweepersoonskamer)
€ 220 p.p. (reservering van 4 personen op basis van een tweepersoonskamer)
€ 215 p.p. (reservering van 6 personen op basis van een tweepersoonskamer)
€ 195 p.p. (reservering van 8 personen)
€ 190 p.p. (reservering van 10 personen)

Dit arrangement is het gehele jaar te boeken en geldt voor minimaal 2 personen.

RESERVEREN
ACCOMMODATIE
ARRANGEMENTEN

Wilt u meer informatie over dit arrangement?
Neem dan contact met ons op via de-imme@weerribben.eu / +31(0)612618904