De Imme in De Weerribben

‘Wat heb ik op mijn bord’- arrangement

Wat je eet bij De Imme is niet alleen lekker maar ook doordacht. Waarom? Omdat voeding een zeer belangrijke rol speelt in het gezond zijn en blijven. Wilt u meer weten over de achtergronden van de maaltijden die wij voor u bereiden? Dan is onderstaand arrangement een aanrader. 

‘Wat heb ik op mijn bord’- arrangement

Het arrangement bestaan uit een 100% plantaardige maaltijd en een lezing. Een heerlijke tweegangen maaltijd uit de Indiase – of de rawfood keuken. Met daarna een gedegen maar tevens luchtige presentatie over een van onderstaande onderwerpen. De lezingen duren allen ongeveer een uur. Daarna is er alle mogelijkheid tot uitwisseling en het stellen van vragen. 

Onderwerpen lezing

1. Waarom zou je meer planten willen eten?
Over waar planten uniek in zijn en waarom je ze absoluut en meer nodig hebt voor je gezondheid. Met voorbeelden hoe de verschillende maaltijden op een dag eruit kunnen zien. 

2. Over vetten, vetten en vetten
Over welke soorten vetten er zijn en in welke voedingsproducten ze voorkomen. En over hoe de vetten die je eet de opbouw van je lichaam en je gezondheid beïnvloeden.

3. Hart- en vaatziekten
Kan je door het veranderen van je levensstijl hart- en vaatziekten voorkomen en zelfs genezen. Zeker! Deze lezing gaat in op de achtergronden en de wetenschappelijke onderzoeken. En natuurlijk wat je wel – en wat je niet eet. Hoe ziet je ontbijt, lunch en avondmaal er uit?

Maaltijd in De Imme

Door wie

De presentatie worden gegeven door Marjo Disseldorp. In 2014  is zij genezen van Carpaal Tunnelsyndroom door het wijzigen van haar voeding naar puur plantaardig en deels rauw. Dit resulteerde ook in het ervaren van een helderder geest en energieker lichaam. Uit verbazing over de resultaten is zij zich verder gaan verdiepen in de werking van een puur plantaardig voedingspatroon op de gezondheid.

In 2021 behaalde zij de certificaten voor de opleidingen Health Coach Hippocratic Health Institute en Educator Raw Food Nutrition. Het Hippocratic Health Institute is opgericht in 1956 en heeft duizenden mensen met succes behandeld tegen vele welvaartsziekten. Het instituut werkt vanuit een holistisch principe waarbij living raw food één van de pijlers is. De opleiding Mastering Raw Food Nutrition hanteert een puur wetenschappelijke benadering en onderwijst over de voordelen en uitdagingen van de diverse plantaardige voeding stromingen.

Kosten arrangement
€ 24 (prijs pp / tweegangen maaltijd excl. drank) +
€ 50 (vaste prijs / lezing)

RESERVEREN
ARRANGEMENTEN

Yoga, voeding en het immuunsysteem