De Imme in De Weerribben

Weerribben shoots

Weerribben shoots door een creatief, professioneel fotograaf! Verblijft u met uw familie in de omgeving van de Weerribben. Hoe leuk is het dan om een echte Weerribben shoot te boeken nu jullie toch bij elkaar zijn? Met als resultaat prachtige foto’s van u met uw geliefden. Voor altijd vastgelegd!

Weerribben Shoots

Sara Muis

Uw fotograaf is Sara Muis geboren  en getogen aan het water in Ossenzijl. Zij kent het gebied geheel op haar duimpje. Plekken uit de wind of met nette schoenen begaanbaar bijvoorbeeld, of gemakkelijk te bereiken voor de ouderen onder ons. 

Het is Sara’s passie en werkwijze om op zoek te gaan naar het beeld wat de mens zo typeert. Een quote uit haar website: “…Tijdsbevriezing: het vereeuwigen van dat ene, unieke moment dat nooit meer terugkomt. Met betrokkenheid en een open blik maak ik me onderdeel van dat speciale gebeuren in je leven…”

Sara Muis is aangesloten bij Master Photographers Network (MPN) om ten alle tijden op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de fotografie. Binnen deze stichting van gekwalificeerde vakfotografen is zij met een aantal prijzen onderscheiden. In 2003 ontving zij voor een internationale jury het Licentiateship (Bronze Master) als vakfotograaf. De SILVER en BRONZE AWARD won zij in respectievelijk 2002 en 2004. Tijdens de woonbeurs in RAI Amsterdam kreeg zij een eervolle vermelding gejureerd door Patricia Steur. In 2014 kreeg zij een eervolle vermelding van IMAGINEM en in 2015 behaalde zij met haar serie over rietsnijders de SILVER MASTER titel.

Contact

Nieuwsgierig geworden? Wilt u een afspraak voor of meer informatie over een Weerribben shoot? Neem contact op met Sara via 06-48655654 of info@saramuis.nl. Natuurlijk kunt u ook meer informatie vinden op haar website: www.saramuis.nl

Weerribben shoots

ARRANGEMENTEN
RESERVEREN DE IMME
CORONA MAATREGELEN