De Imme in De Weerribben

Kundalini Yoga workshops – Gurumarka Singh Khalsa

Een prachtig programma met Kundalini Yoga workshops en coaching sessies gegeven door Gurumarka Singh Khalsa. Waarom? Omdat de bouw van Yogastudio De Weerribben helemaal klaar is en het resultaat alle verwachtingen overtreft. Wat nog ontbreekt is een officiële opening. Een gebouw als dit verdient dat.

Gurumarka Gurumarka Singh Khalsa

Zeer verheugd zijn wij dan ook dat, in het kader van de officiële opening, de Kundalini Yoga docent Gurumarka Singh Khalsa van 19 t/m 24 maart 2019 naar Yogastudio de Weerribben zal komen. Met een prachtig Kundalini Yoga programma bestaande uit diverse thema-workshops, een introductieavond en coaching-sessies. Gurumarka heeft een 45+ jaar lange ervaring als coach en spiritueel docent. Zijn workshops laten zich omschrijven als ontspannend en uitdagend, to-the-point en confronterend, humoristisch en onderhoudend. Gurumarka is aangesloten bij IKYTA en KRI

Één of meerdere dagen

Yogastudio de Weerribben ligt midden in Nationaal Park Weerribben-Wieden. De studio is alleen per boot, te voet en per fiets bereikbaar. Wij halen je op met de boot vanaf de parkeerplaats en het onthaasten begint al voor je hier bent. Direct heb je een soort van vakantiegevoel. Bij de workshops staat iedere dag een nieuw thema centraal. Je kunt boeken voor één dag of meerdere dagen. Bij het volgen van een meerdaags programma overnacht je in De Imme. De groepsaccommodatie ligt op hetzelfde terrein en is omgeven door prachtige natuur. Het volgen van workshops heeft het effect van het volgen van een kleine retreat. Heerlijk ontspannen en opgeladen ga je weer naar huis. In de Imme is er in beperkte mate keuze voor een privé kamer. De vegetarische maaltijden zijn bereid van verse biologische ingrediënten en met dieetwensen wordt rekening gehouden.

Programma
DatumTijdInformatieAanmelding
Dinsdag
19 maart 2019
10:00-17:00Healing- en Coaching sessiesAanmelden
Woensdag
20 maart 2019
10:00-17:00Healing- en Coaching sessiesAanmelden
Donderdag
21 maart 2019
19:00-21:00Workshop: Kundalini Yoga Introduction
Bij voldoende belangstelling komt er een workshop overdag. Mail ons je contactgegevens zodat we je op de hoogte kunnen houden.
Aanmelden
Vrijdag
22 maart 2019
10:00-17:00Workshop Master Your MindAanmelden
Zaterdag
23 maart 2019
10:00-17:00Workshop: Boost Your Intuition. Aanmelden
Zondag
24 maart 2019
10:00-17:00Workshop: Supercharge Your Immune System Aanmelden
Coaching-sessies 19 en 20 maart 2019

Tijdens de coaching-sessies wordt gewerkt aan vragen die er liggen op b.v. lichamelijk, emotioneel, relationeel, maatschappelijk en/of spiritueel vlak. Een sessie kan gaan over onderwerpen als voeding, meditatie, kriya’s of andere gezondheidsbevorderende technieken.
Voor individuen en paren. Ook in familieverband kunnen vragen voorgelegd worden.
Datum: 19 en 20 maart. Duur: 30-40 minuten. Voertaal: Engels. Kosten.
Terug naar Programma / Aanmelden 19 maart / Aanmelden 20 maart

Avondworkshop 21 maart 2019

AVONDWORKSHOP ‘KUNDALINI YOGA INTRODUCTION’
Kundalini Yoga is een dynamische yoga met een belangrijke plaats voor lichaamshoudingen en -oefeningen, diverse ademhalingstechnieken, zang en meditaties. Het wordt ook wel wordt ook wel de moeder van yoga genoemd omdat ze alle vormen van yoga verenigt. Kundalini Yoga werkt heel direct in op zowel het zenuwstelsel als het klierensysteem van de mens, waardoor men het effect van de oefeningen meteen aan den lijve ervaart in de vorm van toegenomen ontspanning en vitaliteit.
Voor iedereen ongeacht ervaring, lenigheid of leeftijd. Datum: 21 maart  19:00-21:00 uur. Voertaal: Engels. Aantal deelnemers: 10.  Kosten
Terug naar Programma / Aanmelden introductie avondworkshop

Thematische dagworkshops 
De themaworkshops kunnen los of in combinatie gevolgd worden. Het unieke aan deze workshops zijn de kleine groepen waardoor een grote mate van persoonlijke aandacht mogelijk is. Bovendien biedt elke workshop een unieke verscheidenheid aan meditaties, kriyas en andere processen gebaseerd op de wetenschap van kundalini zoals onderwezen door Yogi Bhajan. Bij het volgen van een meerdaags programma kan tevens deelgenomen worden aan de ochtend sadhana. 

DAGWORKSHOP ‘MASTER YOUR MIND’
In Kundalini Yoga leren we hoe de geest het lichaam controleert. Wanneer je meester bent over je geest heb je meer controle over je omgeving. Over hoe je beweegt in de wereld. Je leert hierdoor optimaal te genieten van je tijd hier op aarde. Gedurende deze dag zullen we technieken aanleren om te ervaren hoe je je gedachten helder kan maken. Hoe meer bewust te worden. Hoe stress te verminderen en tot ontspanning te komen. Je leert openingen te vinden naar ruimere mogelijkheden.
Voor iedere geïnteresseerde, zowel beginners als gevorderden. Datum: 22 maart 10:00-17:00 uur. Voertaal: Engels. Aantal deelnemers: 10. Kosten.
Terug naar Programma / Aanmelden Master Your Mind  

DAGWORKSHOP ‘BOOST YOUR INTUITION’

Onze intuïtie biedt ons de directe verbinding met het onbegrensde potentieel van onze ziel. Deze workshop biedt speciale meditaties aan die onze intuïtieve mogelijkheden verruimen. Denk daarbij aan een groter zelfvertrouwen, het maken van betere beslissingen, en de moed om de uitdagingen die het leven biedt het hoofd te bieden.
Voor iedere geïnteresseerde, zowel beginners als gevorderden. Datum: 23 maart 10:00-17:00 uur. Voertaal: Engels. Aantal deelnemers: 10. Kosten.
Terug naar Programma / Aanmelden Boost Your Intuition

DAGWORKSHOP ‘SUPERCHARGE YOUR IMMUNE SYSTEM’

Willen we niet allemaal gezond zijn? Het immuunsysteem is het verbindingspunt voor maar liefst vijf van de centrale systemen van je lichaam. Het is dè sleutel naar een betere gezondheid. Je leert welke soorten voedsel, oefeningen, meditatie en activiteiten het beste de kracht van je immuunsysteem bevorderen. Kan je je een leven voorstellen zonder verkoudheid, griep of ernstige ziektes?
Voor iedere geïnteresseerde, zowel beginners als gevorderden. Datum: 24 maart 10:00-17:00 uur. Voertaal: Engels. Aantal deelnemers: 10. Kosten.
Terug naar Programma / Aanmelden Supercharge Your Immune System

Kosten
  • Coaching-sessies: vrijwillige vergoeding (richtlijn € 90 per sessie)
  • Avondworkshop (21 maart) vrijwillige bijdrage
  • 1 workshopdag (22, 23 of 24 maart) inclusief 1x lunch  € 90
  • 2 workshopdagen inclusief 1x overnachting, 1x ontbijt, 2x lunch, 1x diner  260 
  • 3 workshopdagen inclusief 2x overnachting, 2x ontbijt, 3x lunch, 2x diner € 420 
  • extra prijs voor privé kamer € 20 per nacht.

Als u geïnteresseerd bent in meerdere events verzoeken wij u zich voor elk event apart aan te melden. Wij nemen contact met u op om eventuele overnachting(en) en/of maaltijden af te spreken.

Locatie en bereikbaarheid

De workshops en coaching-sessies worden gehouden in Yogastudio de Weerribben gelegen in Nationaal-Park Weerribben-Wieden. De locatie is met de auto niet tot de deur bereikbaar. Wel met boot, fiets of te voet. Er is een gratis service beschikbaar voor overtocht per boot vanaf de parkeerplaats in Kalenberg (10 minuten varen). Het carpoolen is handig voor mensen die geen auto hebben. Geef bij aanmelding dan ook aan op welke manier je zult reizen. Bij gebruikmaking van openbaar vervoer regelen we het zo dat een van de andere deelnemers je bij station Steenwijk ophaalt. Voor gedetailleerde informatie over de bereikbaarheid, ook wanneer je de locatie per fiets, boot of lopend wilt bereiken, zie routebeschrijving

Nadere informatie

Nadere informatie is te krijgen via +31(0)612618904 (Marjo) / +31(0)21286789 (Wim) of mail naar yogastudio@weerribben.eu.

AGENDA YOGA RETREATS
VERHUUR YOGASTUDIO
BED & BREAKFAST
GROEPSACCOMMODATIE