Bed & Breakfast de Imme

Workshops – Gurumarka Singh Khalsa

Yogastudio De Weerribben is helemaal klaar! In herfst 2016 zijn we begonnen aan de bouw van de studio. Het resultaat overtreft alle verwachtingen. Sommigen hebben al kunnen genieten van deze kleinschalige yoga accommodatie midden in de natuur. Wat nog ontbreekt is een officiële opening. Een gebouw als dit verdient dat.

Gurumarka

In het kader van de officiële opening van Yogastudio De Weerribben hebben wij de zeer ervaren Kundalini yogadocent Gurumarka Singh Khalsa bereid gevonden van 19 t/m 24 maart 2019 een aantrekkelijk Kundalini Yoga programma aan te bieden. Het programma bestaat uit privé consultaties, een introductieavond en diverse themaworkshops.  Gurumarka Singh Khalsa heeft een 45+ jaar lange ervaring als coach en spiritueel docent. Gurumarka doceert Kundalini Yoga en is aangesloten bij IKYTA (International Kundalini Yoga Teachers Association) en KRI (Kundalini Yoga Research Institute).

Programma
Di. 19 maart 2019
Wo. 20 maart 2019
Aanmelden 10-17 uur: Privé consultaties
Aanmelden 10-17 uur: Privé consultaties “Walk & Talk”
Do. 21 maart 2019 10-17 uur: Reiniging en inwijding Yogastudio (besloten)
  Aanmelden 19-21 uur: Introductie workshop Kundalini Yoga voor beginners
WORKSHOPS  
Vr. 22 maart 2019 Aanmelden 10-17 uur: Workshop “Beheers je geest”
Za. 23 maart 2019 Aanmelden 10-17 uur: Workshop “Versterk je intuïtie”
Zo. 24 maart 2019 Aanmelden 10-17 uur: Workshop “Laad je immuunsysteem op”

Als u geïnteresseerd bent in meerdere events verzoeken wij u zich voor elk event apart aan te melden. In zulke gevallen nemen wij contact met u op om eventuele overnachting(en) en/of maaltijden af te spreken.

Privé-consultaties 19 en 20 maart 2019

Deze sessies zijn bedoeld voor individuen en paren. Ook in familieverband kunnen vragen aan hem voorgelegd worden. Tijdens de privé-consultaties wordt gewerkt aan vragen die er liggen op b.v. lichamelijk, emotioneel, relationeel,  maatschappelijk en/of spiritueel vlak. Er is keuze uit twee types sessies, die desgewenst met elkaar gecombineerd kunnen worden.

SESSIE TYPE 1: Deze sessie kan gaan over onderwerpen als voeding, meditatie, kriya’s of andere gezondheidsbevorderende technieken.
⇒ Duur: 30-40 minuten. Voertaal: Engels. Vergoeding: vrijblijvende donatie (richtlijn € 90).

SESSIE TYPE 2: Walk & Talk: Deze sessie vindt plaats in de natuur van de Weerribben. “The more relaxed atmosphere in nature encourages inner trust and breakthroughs.”
⇒ Duur: 60-90 minuten. Voertaal: Engels. Vergoeding: vrijblijvende donatie (richtlijn € 125). 
Terug naar Programma / Aanmelden Type I / Aanmelden Type II

Workshops 21-24 maart 2019
INTRODUCTIEWORKSHOP 21 maart 19:00-21:00 Introductieworkshop
Kundalini Yoga is een dynamische yoga met een belangrijke plaats voor lichaamshoudingen, diverse ademhalingstechnieken, mudra’s, mantra’s en meditaties. De workshop kan door iedereen gevolgd worden ongeacht ervaring, lenigheid of leeftijd. 
Voertaal: Engels. Aantal deelnemers: 10. Kosten: € 20.

Terug naar Programma / Aanmelden introductieworkshop
 
THEMATHISCHE WORKSHOPS 
De themaworkshops kunnen los of in combinatie gevolgd worden. Het unieke aan deze workshops zijn de kleine groepen en de grote mate van persoonlijke aandacht die daardoor mogelijk is. Bovendien biedt elke workshop een unieke verscheidenheid aan meditaties, kriyas en andere processen gebaseerd op de wetenschap van kundalini zoals onderwezen door Yogi Bhajan.
De workshops worden gegeven van 10:00 tot 17:00. De voertaal is Engels. Aantal deelnemers: 10. Iedere geïnteresseerde is welkom, zowel beginners als gevorderden.
 
22 maart: ‘Master your mind’ (Beheers je geest)
In Kundalini Yoga leren we hoe de geest het lichaam controleert. Wanneer je meester bent over je geest heb je meer controle over je omgeving, over hoe je beweegt in de wereld. Je leert optimaal te genieten van je tijd hier op aarde. Gedurende deze dag zullen we technieken aanleren om te ervaren hoe je je gedachten helder kan maken, hoe meer bewust te worden, hoe stress te verminderen en tot ontspanning te komen, en je leert openingen te vinden naar ruimere mogelijkheden.

Terug naar Programma / Aanmelden Master Your Mind

23 maart: ‘Boost your intuition’ (Versterk je intuïtie)
Onze intuïtie biedt ons de directe verbinding met het onbegrensde potentieel van onze ziel. De intuïtie wordt ook wel de neutral mind of de meditative mind genoemd. Deze workshop biedt speciale meditaties aan die onze intuïtieve mogelijkheden verruimen. Denk daarbij aan een groter zelfvertrouwen, het maken van betere beslissingen, en de moed om de uitdagingen die het leven biedt het hoofd te bieden.
Terug naar Programma / Aanmelden Boost Your Intuition

24 maart: ‘Supercharge your immune system’ (Laad je immuunsysteem op)
Willen we niet allemaal gezond zijn? Het immuunsysteem is het verbindingspunt voor maar liefst vijf van de centrale systemen van je lichaam. Het is dè sleutel naar een betere gezondheid. Je leert welke soorten voedsel, oefeningen, meditatie en activiteiten het beste de kracht van je immuunsysteem bevorderen. Kan je je een leven voorstellen zonder verkoudheid, griep of ernstige ziektes?

Terug naar Programma / Aanmelden Supercharge Your Immune System

Kosten
  • 1 Workshopdag inclusief 1x lunch  € 100 
  • 2 workshopdagen inclusief 1x overnachting, 1x ontbijt, 2x lunch, 1x diner  280
  • 3 workshopdagen inclusief 2x overnachting, 2x ontbijt, 3x lunch, 2x diner € 450

Voor vroege vogels is er 10% korting op de workshops en 5% korting op de overnachtingen. De korting geldt tot en met 31 december 2018.

Locatie

De workshops worden gehouden in De Imme in de Weerribben. De Imme ligt midden in Nationaal Park Weerribben-Wieden en is met de auto niet tot de deur bereikbaar. Wel met boot, fiets of te voet. Er is een gratis service beschikbaar voor overtocht per boot vanaf de parkeerplaats in Kalenberg (10 minuten varen). Zie routebeschrijving

Nadere informatie

Nadere informatie is te krijgen via +31(0)612618904 (Marjo) / +31(0)21286789 (Wim) of mail naar yogastudio@weerribben.eu.