De Imme in De Weerribben

Kundalini Yoga workshops – Gurumarka Singh Khalsa

Yogastudio De Weerribben is helemaal klaar! In herfst 2016 zijn we begonnen aan de bouw van de studio. Het resultaat overtreft alle verwachtingen. Sommigen hebben al kunnen genieten van deze kleinschalige yoga accommodatie midden in de natuur. Wat nog ontbreekt is een officiële opening. Een gebouw als dit verdient dat.

Gurumarka Gurumarka Singh Khalsa

Zeer verheugd zijn wij dan ook dat, in het kader van de officiële opening, de Kundalini Yoga docent Gurumarka Singh Khalsa van 19 t/m 24 maart 2019 naar Yogastudio de Weerribben zal komen. Met een prachtig Kundalini Yoga programma bestaande uit privé consultaties, een introductieavond en diverse themaworkshops, Gurumarka Singh Khalsa is in een Europa een begrip. Hij heeft een 45+ jaar lange ervaring als coach en spiritueel docent. Gurumarka is aangesloten bij IKYTA (International Kundalini Yoga Teachers Association) en KRI (Kundalini Yoga Research Institute). 

Programma
DatumTijdInformatieAanmelding
Dinsdag
19 maart 2019
10:00-17:00Healing sessionsAanmelden
Woensdag
20 maart 2019
10:00-17:00Healing sessionsAanmelden
Donderdag
21 maart 2019
19:00-21:00Workshop: Kundalini Yoga IntroductionAanmelden
Vrijdag
22 maart 2019
10:00-17:00Workshop Master Your MindAanmelden
Zaterdag
23 maart 2019
10:00-17:00Workshop: Boost Your IntuitionAanmelden
Zondag
24 maart 2019
10:00-17:00Workshop: Supercharge Your Immune SystemAanmelden
Healing Sessions 19 en 20 maart 2019

Tijdens de privé-consultaties wordt gewerkt aan vragen die er liggen op b.v. lichamelijk, emotioneel, relationeel, maatschappelijk en/of spiritueel vlak. Een sessie kan gaan over onderwerpen als voeding, meditatie, kriya’s of andere gezondheidsbevorderende technieken.
Voor individuen en paren. Ook in familieverband kunnen vragen voorgelegd worden.
Datum: 19 en 20 maart. Duur: 30-40 minuten. Voertaal: Engels. Kosten.
Terug naar Programma / Aanmelden 19 maart / Aanmelden 20 maart

Workshops 21-24 maart 2019
AVONDWORKSHOP ‘KUNDALINI YOGA INTRODUCTION’
Het is een dynamische yoga met een belangrijke plaats voor lichaamshoudingen, diverse ademhalingstechnieken, mudra’s, mantra’s en meditaties. Kundalini Yoga werkt heel direct in op zowel het zenuwstelsel als het klierensysteem van de mens, waardoor men het effect van de oefeningen meteen aan den lijve ervaart in de vorm van toegenomen ontspanning en vitaliteit.
Voor iedereen ongeacht ervaring, lenigheid of leeftijd. Datum: 21 maart  19:00-21:00 uur. Voertaal: Engels. Aantal deelnemers: 10. Kosten
Terug naar Programma / Aanmelden introductieworkshop

THEMATISCHE DAGWORKSHOPS 
De themaworkshops kunnen los of in combinatie gevolgd worden. Het unieke aan deze workshops zijn de kleine groepen waardoor een grote mate van persoonlijke aandacht mogelijk is. Bovendien biedt elke workshop een unieke verscheidenheid aan meditaties, kriyas en andere processen gebaseerd op de wetenschap van kundalini zoals onderwezen door Yogi Bhajan.

DAGWORKSHOP ‘MASTER YOUR MIND’

In Kundalini Yoga leren we hoe de geest het lichaam controleert. Wanneer je meester bent over je geest heb je meer controle over je omgeving, over hoe je beweegt in de wereld. Je leert hierdoor optimaal te genieten van je tijd hier op aarde. Gedurende deze dag zullen we technieken aanleren om te ervaren hoe je je gedachten helder kan maken, hoe meer bewust te worden, hoe stress te verminderen en tot ontspanning te komen, en je leert openingen te vinden naar ruimere mogelijkheden.
Voor iedere geïnteresseerde, zowel beginners als gevorderden. Datum: 22 maart 10:00-17:00 uur. Voertaal: Engels. Aantal deelnemers: 10. Kosten.
Terug naar Programma / Aanmelden Master Your Mind  

DAGWORKSHOP ‘BOOST YOUR INTUITION’
Onze intuïtie biedt ons de directe verbinding met het onbegrensde potentieel van onze ziel. De intuïtie wordt ook wel de neutral mind of de meditative mind genoemd. Deze workshop biedt speciale meditaties aan die onze intuïtieve mogelijkheden verruimen. Denk daarbij aan een groter zelfvertrouwen, het maken van betere beslissingen, en de moed om de uitdagingen die het leven biedt het hoofd te bieden.
Voor iedere geïnteresseerde, zowel beginners als gevorderden. Datum: 23 maart 10:00-17:00 uur. Voertaal: Engels. Aantal deelnemers: 10. Kosten.
Terug naar Programma / Aanmelden Boost Your Intuition 

DAGWORKSHOP ‘SUPERCHARGE YOUR IMMUNE SYSTEM’
Willen we niet allemaal gezond zijn? Het immuunsysteem is het verbindingspunt voor maar liefst vijf van de centrale systemen van je lichaam. Het is dè sleutel naar een betere gezondheid. Je leert welke soorten voedsel, oefeningen, meditatie en activiteiten het beste de kracht van je immuunsysteem bevorderen. Kan je je een leven voorstellen zonder verkoudheid, griep of ernstige ziektes?
Voor iedere geïnteresseerde, zowel beginners als gevorderden. Datum: 24 maart 10:00-17:00 uur. Voertaal: Engels. Aantal deelnemers: 10. Kosten.
Terug naar Programma / Aanmelden Supercharge Your Immune System

Kosten
  • Healing sessions: vrijwillige vergoeding (richtlijn € 90 per sessie)
  • Avondworkshop (21 maart) € 20
  • 1 workshopdag (22, 23 of 24 maart) inclusief 1x lunch  € 90 (vroege vogels € 80)
  • 2 workshopdagen inclusief 1x overnachting, 1x ontbijt, 2x lunch, 1x diner  260 (vroege vogels € 230)
  • 3 workshopdagen inclusief 2x overnachting, 2x ontbijt, 3x lunch, 2x diner € 420 (vroege vogels € 370)

De korting voor vroege vogels geldt tot 20 januari 2019. Als u geïnteresseerd bent in meerdere events verzoeken wij u zich voor elk event apart aan te melden. Wij nemen contact met u op om eventuele overnachting(en) en/of maaltijden af te spreken.

Locatie

De workshops worden gehouden in De Imme in de Weerribben. De Imme ligt midden in Nationaal Park Weerribben-Wieden en is met de auto niet tot de deur bereikbaar. Wel met boot, fiets of te voet. Er is een gratis service beschikbaar voor overtocht per boot vanaf de parkeerplaats in Kalenberg (10 minuten varen). Zie routebeschrijving

Nadere informatie

Nadere informatie is te krijgen via +31(0)612618904 (Marjo) / +31(0)21286789 (Wim) of mail naar yogastudio@weerribben.eu.