De Imme in De Weerribben

Yoga arrangementen

Binnen de yoga-arrangementen en workshops van De Imme worden de yoga sessies gegeven door Wim Liesker, kundalini docent level 1. Hij heeft gestudeerd bij Gurumarka Singh Khalsa. Zijn passie is het om mensen deelgenoot te maken van zijn fascinatie voor het mysterie van de kosmos: “De kosmos in ons en de kosmos buiten ons vormen één onverbrekelijk en dynamisch geheel”. Het woord ‘dogma’ kent hij niet. Rust en humor kenmerken zijn manier van lesgeven. 

Yogastudio de Weerribben

Kundalini Yoga Workshop

Kundalini yoga workshop speciaal voor gasten van De Imme. Kundalini yoga is behalve praktisch ook zeer krachtig. Men combineert dynamische lichaamsoefeningen met verschillende ademtechnieken. Het balanceert het kliersysteem en versterkt het zenuwstelsel. Het helpt je kalm, gecentreerd en helder te blijven tijdens alle uitdagingen van je leven. Door het beoefenen van kundalini yoga groei je. Je voelt je vitaler en energieker. 

MEER INFORMATIE

Vitaliteitsarrangement

Dit arrangement draagt op allerlei manieren bij aan meer vitaliteit. Geniet met de kano en laaf je aan de stilte van het prachtige natuurgebied De Weerribben. Ervaar door yoga en meditatie ook innerlijk deze stilte. En voel je lichaam langzaam helderder en energieker worden door het eten van puur en zuiver voedsel. Laat je zo twee dagen heerlijk verzorgen.

MEER INFORMATIE

RESERVEER
ARRANGEMENTEN

Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord
+31(0)612618904 (Marjo) / +31(0)621286789 (Wim)
de-imme@weerribben.eu