De Imme in De Weerribben

Route

Routebeschrijving te voet, met de fiets of de boot

De Imme ligt in het midden van de Weerribben en is per boot, fiets en te voet te bereiken. Zowel vanuit Kalenberg als Ossenzijl is het ongeveer 2,5 km lopen/fietsen over het pad langs de Kalenbergergracht. De Imme ligt tussen kilometerpaal 10 en 11. Voor boten is er een aanlegsteiger, voor roeiboten een haventje en voor fietsen een overdekte stalling met elektrisch oplaadpunt.

Routebeschrijving met auto

Voor gasten die met de auto (of motor) komen is er een parkeerplaats gereserveerd in Kalenberg-Noord. Hier wordt u opgehaald met de boot en na een vaartocht van ongeveer 10 minuten arriveert u in De Imme. Het is handig wanneer u een half uur voor aankomst op de parkeerplaats ons belt. Wij zijn dan met de boot aanwezig wanneer u op de parkeerplaats aankomt. Fietsen zijn gratis beschikbaar voor vervoer naar de parkeerplaats en de dorpjes Kalenberg en Ossenzijl, Adres Parkeerplaats De Imme: Terrein Staatsbosbeheer, Kalenberg Noord 2, 8377 HC Kalenberg. Dit terrein ligt op het einde van een doodlopende weg.
Let op! De tom-tom werkt op dit adres niet altijd goed.

Oplaadpalen elektrische auto’s

Voor locaties oplaadpalen elektrische auto’s in de buurt van De Imme klik hier.

Routebeschrijving met OV

Routebeschrijving met OV vanaf Steenwijk richting Ossenzijl. Bus 76 richting Marknesse-Emmeloord rijdt overdag van maandag t/m vrijdag 1x per uur en stopt in Ossenzijl. Zie voor de exacte bustijden www.9292.nl.  Na de busrit kunt u lopend naar B&B de Imme of worden opgehaald met de boot. 
Wilt u lopen? Volg langs Restaurant Kolkzicht het pad Motorkade (overgaand in de Oudeweg) en loop 2,5 km richting Kalenberg. 
Wilt u worden opgehaald? Volg langs Restaurant Kolkzicht het pad Motorkade en wacht bij de aanlegsteiger van Buurtsuper Braat, Oudeweg 11, 8376 HN Ossenzijl. Hier halen wij u op.

Plattegrond De Imme

Vervoersservice

In de avond en in het weekend is er geen OV en kunt u gebruik maken van onze vervoersservice (basistarief € 6 / kilometertarief € 0,50).

Taxi

Wanneer u met de taxi (0900-6798294) komt geef dan het volgende adres door: Kalenberg Noord 6a, 8377 HC Kalenberg. Per boot vervolgt u de tocht naar De Imme. Bel ons op wanneer u in de taxi stapt en wij zorgen ervoor dat de boot klaar ligt wanneer u in Kalenberg arriveert.