De Imme in De Weerribben

Human Design en Kundalini Yoga

Een retreat met een unieke bundeling van Human Design en Kundalini Yoga.
In 2023 worden de weekenden gehouden op 28-30 april, 8-10 september en 6-8 oktober.
Het weekend 28-30 april is volgeboekt. U kunt op de wachtlijst geplaatst worden. Op het moment dat er een plekje vrijkomt nemen wij contact met u op.

Human Design

Human Design en Kundalini Yoga Human Design is een methode om meer inzicht te krijgen in je eigen mogelijkheden en beperkingen. Het gaat uit van de astrologische informatie rond je geboorte. Datum, tijdstip en de plaats. Deze gegevens worden geïnterpreteerd met behulp van diverse esoterische en reguliere wetenschappen. Bijvoorbeeld de Chinese I Tjing, de Joodse Kabbala, de Vedische chakraleer, astronomie, kwantum mechanica, biochemie en genetica. Het systeem is in de 80-er jaren ontwikkeld door de Ra Uru Hu. Human Design geeft veel mensen een kapstok om verder in hun mogelijkheden te groeien.

Kundalini Yoga

Aan dit Human Design retreat voegen we toe een veelzijdige vorm van yoga: Kundalini Yoga.
Jouw eigen plek in deze kosmos is uniek. Geen ander kijkt door jouw ogen. Geen ander hoort met jouw oren. Kundalini Yoga helpt je je hiervan bewust te worden. En het geeft je een verscheidenheid aan tools om jouw mogelijkheden meer in het licht te zetten. Om jouw leven volledig te leven.

Gebundelde kracht

Deze unieke bundeling van Human Design en Kundalini Yoga wordt je aangeboden door Gerrit van Sinderen en Wim Liesker. Gerrit, Human Design kenner, bespreekt met iedere deelnemer afzonderlijk zijn/haar Human Design. Een unieke, persoonlijke kosmische blauwdruk.
De Imme, centrum voor yoga en voeding

Gerrit van Sinderen


Deze informatie dient als input voor een op jou toegesneden Kundalini Yoga traject. Dit traject wordt verzorgt door Kundalini Yoga docent Wim Liesker. Het resultaat is spectaculair. De kennis van jouw persoonlijke kenmerken wordt direct vertaald naar een concreet traject. Hierdoor wordt theoretisch inzicht direct vertaald naar een persoonlijke ervaring. Immers pas in de directe beleving vindt groei en transformatie plaats.
Yoga, voeding en het immuunsysteem

Wim Liesker

Individuele aandacht

In het retreat Human Design en Kundalini Yoga staat individuele aandacht centraal. Om die reden werken we met maximaal 6 deelnemers. Verder zullen plenaire en individuele sessies zullen zich afwisselen. Hierdoor is het mogelijk tot een optimaal resultaat te komen. De training vraagt daarnaast veel van je eigen inzet. Immers echt leren, echt groeien gebeurt op het scherp van de snede. Wij leveren je vlijmscherpe instrumenten. Aan jezelf is het om hiervan maximaal gebruik te maken.

De locatie

 

De Imme ligt in het hart van het waterrijke natuurgebied de Weerribben. Een locatie met een overweldigende natuur, een magische stilte en een ondoordringbare duisternis. Er is zwemwater in de vrije natuur. De mogelijkheid tot het maken van meditatieve kanotochten. Wandelen in het moerasbos en een sterrenwacht waarmee de kosmos dichterbij gehaald kan worden. Ervaringen die zich perfect laten integreren met de zoektocht naar verbinding. Met jezelf. En van jezelf met de wereld om je heen. 

Prijzen

Prijzen: € 445 (1-persoonskamer), € 375 (2-persoonskamer) en € 330 (3-persoonskamer).
De kosten betreffen: het retreat, twee overnachtingen (inclusief beddengoed, handdoeken, badjassen), gebruik van aanwezige kajakken en fietsen, en alle maaltijden, koffie, thee, fris, fruit.

Praktische info Human Design en Kundalini Yoga retreat
  • Wanneer: vrijdag 15:00 uur tot en met zondag 15:00 uur.
  • Voor wie: iedereen.
  • Aantal deelnemers: maximaal zes.
  • Taal: Nederlands.
  • Maaltijden: biologisch en 100% plantaardig. Met allergieën wordt rekening gehouden.
  • Bereikbaarheid: per auto of OV (station Steenwijk, vandaar meerijden met andere deelnemer). Vanaf een parkeerplaats in de buurt worden de deelnemers gezamenlijk opgehaald met een boot. Na een vaartocht van ongeveer 10 minuten arriveer je bij De Imme. Adres groepsaccommodatie: De Imme, Oudeweg 113, 8376 HS  Ossenzijl. Deze locatie is alleen lopend, fietsend of met de boot bereikbaar. Adres parkeerplaats: Kalenberg Noord 2, 8377 HC  Kalenberg. Klik hier voor meer informatie over de route.

Review Human Design weekend sept. 2022
Het retraite-weekend waarbij Kundalini yoga en Human Design centraal stonden was van de eerste tot de laatste minuut een bijzondere, waardevolle en rijke ervaring.
De serene plek van de Imme, gelegen in een prachtige natuurlijke omgeving, voelt meteen als  een plek van ’thuiskomen’. De toewijding van jullie voor onze groep of het nu ging om de overheerlijke maaltijden, de met aandacht en warmte begeleide yogasessies of het geven van inzicht in mijn design, raakte me diep. Dit was niet mijn laatste verblijf bij de Imme.

Informatie

Nieuwsgierig naar wie we zijn en wat we doen? Neem contact op voor meer informatie:
– Wim Liesker:  wim.liesker@weerribben.eu, www.weerribben.eu, 06-21286789.
– Gerrit van Sinderen: post@gerritvansinderen.nl, gerritvansinderen.nl, 06-43705562.

Aanmelden Human Design en Kundalini Yoga retreat

AGENDA YOGA RETREATS