De Imme in De Weerribben

Human Design en Kundalini Yoga

Een retreat met een unieke bundeling van Human Design en Kundalini Yoga.

De weekenden in 2024 zijn nog op 6-8 september, 27-29 september en 4-6 oktober. Het retreat 27-29 september 2024 is volgeboekt. U kunt u hieronder op de wachtlijst plaatsen. Wij nemen dan contact met u op wanneer er een plekje vrij komt. 

Reviews

Human Design

Human Design en Kundalini Yoga Human Design is een methode om meer inzicht te krijgen in je eigen mogelijkheden en beperkingen. Het gaat uit van de astrologische informatie rond je geboorte. Datum, tijdstip en de plaats. Deze gegevens worden geïnterpreteerd met behulp van diverse esoterische en reguliere wetenschappen. Bijvoorbeeld de Chinese I Tjing, de Joodse Kabbala, de Vedische chakraleer, astronomie, kwantum mechanica, biochemie en genetica. Het systeem is in de 80-er jaren ontwikkeld door de Ra Uru Hu. Human Design geeft veel mensen een kapstok om verder in hun mogelijkheden te groeien.

Kundalini Yoga

Aan dit Human Design retreat voegen we een veelzijdige vorm van yoga toe: Kundalini Yoga.
Jouw eigen plek in deze kosmos is uniek. Geen ander kijkt door jouw ogen. Geen ander hoort met jouw oren. Kundalini Yoga helpt je je hiervan bewust te worden. En het geeft je een verscheidenheid aan tools om jouw mogelijkheden meer in het licht te zetten. Om jouw leven volledig te leven.

Gebundelde kracht

Deze unieke bundeling van Human Design en Kundalini Yoga wordt je aangeboden door Gerrit van Sinderen en Wim Liesker. Gerrit, Human Design kenner, bespreekt met iedere deelnemer afzonderlijk zijn/haar Human Design. Een unieke, persoonlijke kosmische blauwdruk.
De Imme, centrum voor yoga en voeding

Gerrit van Sinderen


Deze informatie dient als input voor een op jou toegesneden Kundalini Yoga traject. Dit traject wordt verzorgt door Kundalini Yoga docent Wim Liesker. Het resultaat is spectaculair. De kennis van jouw persoonlijke kenmerken wordt direct vertaald naar een concreet traject. Hierdoor wordt theoretisch inzicht direct vertaald naar een persoonlijke ervaring. Immers pas in de directe beleving vindt groei en transformatie plaats.
Yoga, voeding en het immuunsysteem

Wim Liesker

Individuele aandacht

In het retreat Human Design en Kundalini Yoga staat individuele aandacht centraal. Om die reden werken we met maximaal 6 deelnemers. Verder zullen plenaire en individuele sessies zullen zich afwisselen. Hierdoor is het mogelijk tot een optimaal resultaat te komen. De training vraagt daarnaast veel van je eigen inzet. Immers echt leren, echt groeien gebeurt op het scherp van de snede. Wij leveren je vlijmscherpe instrumenten. Aan jezelf is het om hiervan maximaal gebruik te maken.

De locatie

 

De Imme ligt in het hart van het waterrijke natuurgebied de Weerribben. Een locatie met een overweldigende natuur, een magische stilte en een ondoordringbare duisternis. Er is zwemwater in de vrije natuur. De mogelijkheid tot het maken van meditatieve kanotochten. Wandelen in het moerasbos en een sterrenwacht waarmee de kosmos dichterbij gehaald kan worden. Ervaringen die zich perfect laten integreren met de zoektocht naar verbinding. Met jezelf. En van jezelf met de wereld om je heen. 

Programma

Vrijdag
15:00 uur: Aankomst en boottocht naar De Imme
15:30 uur: Kennismaking en mededelingen
16:00 uur: Presentaties over Human Design en het kosmisch perspectief
18:00 uur: Avondmaaltijd
19:00 uur: Individuele sessies

Zaterdag
7:00 uur: Sadhana (ochtendyoga)
8:00 uur: Ontbijt
9:00 uur: Verdieping kennismaking
10:00 uur: Yoga voor openen van het hart en verbinding met het zielelichaam
12:30 uur: Lunch
14:00 uur: Sessie groepsdynamiek vanuit Human Design perspectief
16:30 uur: Inquiry (zelfonderzoek)
18:00 uur: Avondmaaltijd
19:00 uur: Eigen tijd

Zondag
7:00 uur: Sadhana (ochtendyoga)
8:00 uur: Ontbijt
9:00 uur: Verdieping
12:30 uur: Lunch
13:30 uur: Afronding, evaluatie, met een verrassingselement
15:00 uur: Afsluiting en boottocht terug naar de parkeerplaats

Prijzen

De kosten betreffen: het inhoudelijke programma, twee overnachtingen (inclusief beddengoed, handdoeken, badjassen), gebruik van aanwezige kajakken en fietsen, en alle maaltijden, koffie, thee, sap, fruit.
De prijzen zijn: 
– € 530 (privé 1-persoonskamer)
– € 450 (gedeelde meer persoons kamer. Er is een twee persoons- en een drie persoons kamer)

Praktische info Human Design en Kundalini Yoga retreat
  • Wanneer: vrijdag 15:00 uur tot en met zondag 15:00 uur.
  • Voor wie: iedereen.
  • Aantal deelnemers: maximaal zes.
  • Taal: Nederlands.
  • Maaltijden: biologisch en 100% plantaardig. Met allergieën wordt rekening gehouden.
  • Bereikbaarheid: per auto of OV (station Steenwijk, vandaar meerijden met andere deelnemer). Vanaf een parkeerplaats in de buurt worden de deelnemers gezamenlijk opgehaald met een boot. Na een vaartocht van ongeveer 10 minuten arriveer je bij De Imme. Adres groepsaccommodatie: De Imme, Oudeweg 113, 8376 HS  Ossenzijl. Deze locatie is alleen lopend, fietsend of met de boot bereikbaar. Adres parkeerplaats: Kalenberg Noord 2, 8377 HC  Kalenberg. Klik hier voor meer informatie over de route.
  • Betalings- en Annulerings- en Omboekingsvoorwaarden.
Informatie

Nieuwsgierig naar wie we zijn en wat we doen? Neem contact op voor meer informatie:
– Wim Liesker:  wim.liesker@weerribben.eu, www.weerribben.eu, 06-21286789.
– Gerrit van Sinderen: post@gerritvansinderen.nl, gerritvansinderen.nl, 06-43705562.

Aanmelden Human Design en Kundalini Yoga retreat

AGENDA YOGA RETREATS

Reviews Human Design en Kundalini Yoga Retreat
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Human Design en Kundalini Yoga
Average rating:  
 8 reviews
 by Birgit
Verrassende groei

Zonder verwachting reisde ik naar de Imme, nadat ik getriggerd was door de mogelijkheid om een combinatie-weekend van yoga & Human Design te ervaren. Qua yoga weet ik net een beetje meer dan een beginner, Human Design was voor mij echt nieuw. Het weekend bracht zowel ontspanning, hele onverwachte waardevolle inzichten met een doorbraak, heerlijk eten, een prachtige omgeving, een combinatie van serieus en humor en een hele leuke veilige groep. Een weekend helemaal jezelf zijn en ontspannen, zo fijn! Ik kom terug voor de sterren en voor een vervolg :-).

 by Gerda A.
"Fantastisch weekend! Leerzaam en uitdagend"

Dit weekend is een aanrader voor iedereen. De locatie, de combinatie van Human Design en Kundalini Yoga past perfect bij elkaar. De Imme is een plek waar je de enige kan voelen. de stilte is hoorbaar. De begeleiding is erg goed en persoonlijk gericht. Het overheerlijke eten van Marjo maakte dit weekend tot een feest!

 by Dominique van Ginkel-Fluit
Fantastische ervaring met mooie inzichten

Ondertussen is het meer dan 2 maanden geleden dat ik een fantastisch weekend tijdens de Human Design en Kundalini Yoga heb ervaren. Kundalini Yoga was mij nog niet bekend, maar jeetje wat vond ik deze vorm van yoga fijn, dank je wel Wim voor de fijne lessen🙏. Ik voelde daadwerkelijk de energie vrij komen, wat erg fijn was om tijdens de Human Design onderdelen in te kunnen zetten / voelen. Met Human Design was ik al bekend en ik heb dat weekend erg fijne en fascinerende inzichten mogen ontvangen. Gerrit nogmaals hartelijk dank voor de fijne begeleiding tijdens mijn persoonlijke proces van dat weekend! En dan de fantastische heerlijke maaltijden van Marjo! Kortom een fantastisch mooi weekend ervaren, met geweldige & inspirerende mensen en prachtige omgeving, ik kijk er geregeld met een fijn en dankbaar gevoel naar terug! Een echte aanrader♥️

 by Astrid van Meene
Retreat 4-6 november 2022

Een uitgelezen plaats om te zijn. Een schitterende, rustige omgeving waar je je helemaal welkom voelt. De aandacht tot in de details; het verblijf, de zorgvuldig samengestelde maaltijden, de instructeurs. Alles klopte!
Ratings: Algemene indruk - Perfect; Accommodaties & faciliteiten - Perfect; Maaltijden - Perfect; Locatie - Perfect; Prijs-kwaliteitverhouding - Perfect; Kwaliteit van de activiteiten - Perfect.

 by Anneke Bosman
Retreat 9-11 september 2022

Lieve Marjo, Wim en Gerrit, het retraite-weekend waarbij Kundalini yoga en Human Design centraal stonden was van de eerste tot de laatste minuut een bijzondere, waardevolle en rijke ervaring. De serene plek van de Imme, gelegen in een prachtige natuurlijke omgeving, voelt meteen als een plek van 'thuiskomen'. De toewijding van jullie drieën voor onze groep of het nu ging om de overheerlijke maaltijden, de met aandacht en warmte begeleide yogasessies of het geven van inzicht in mijn design, raakte me diep. Met hernieuwde energie en mooie lessen om mee te nemen sloot ik het weekend af. Dit was niet mijn laatste verblijf bij de Imme.

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»