De Imme in De Weerribben

Maaltijden

Huurt u de Imme als vakantiehuis dan kunt u uw eigen maaltijd bereiden. Precies zoals u het zelf wenst. Er is een kleine keuken met alle gemakken van dien: potten, pannen, schalen, een inductiekookplaat, een combi-magnetron-oven en een koelkast. Maar voor wanneer u even geen zin heeft in de keuken te staan zijn er in Ossenzijl en Kalenberg diverse restaurants. Of u kunt een meer dan heerlijke maaltijd van de Imme bestellen. 

Uit ons gastenboek:
‘…wat kan men hier ‘meesterlijk’ koken…’
‘… menig restaurant kan hier een puntje aan zuigen…’

‘…jullie krijgen van ons niet de Michelinster, maar een veel betere… de Verhoevenster!…

Plantaardige maaltijden

De Imme serveert 100% plantaardige maaltijden. Maaltijden bestaande uit fruit, groenten, granen, noten en zaden. Gezond en lekker! Voor het bereiden van de maaltijden gebruiken wij biologische producten en groenten en fruit uit eigen tuin.Maaltijden de Imme

Waar kunt u uit kiezen? Een ontbijt, lunch/lunchpakket en een diner.

Ontbijt Vegan Variété 

Zoveel verschillende manier waarop je puur plantaardig kunt ontbijten. Het ontbijt Vegan Variété geeft een klein voorproefje. O.a. met heerlijk zelf gebakken brood, zoet en hartig beleg, een fruit smoothie met wilde kruiden en een mild pittige Indiase tofu scramble. Bij alle ontbijten worden tevens fruit, appelsap, koffie en thee geserveerd.
Kosten € 12 p.p.

Lunch

De lunch wordt in overleg samengesteld en is in de Imme te nuttigen. Of als lunchpakket mee te krijgen. Men kan denken aan b.v. een goed vullende soep met brood of een salade met brood. Verder staat op de tafel altijd een fruitschaal en wordt tevens appelsap, thee en koffie geserveerd. Per dag wordt er één soort lunch bereid.
Kosten € 12 p.p.

Diner

De Imme is gespecialiseerd in de Indiase keuken en de raw food keuken. De Indiase keuken kenmerkt zich door de bereiding van met name warme en kruidige gerechten met uitgesproken smaken. In de raw food keuken ligt de temperatuur van de gerechten lager, tussen de de 30-40ºC. De smaken zijn zachter, minder geconcentreerd en vol levenskracht. Per avond wordt er één soort diner bereid. Kleine variaties zijn mogelijk om in te spelen op de eventuele dieet wensen c.q. allergieën. 
Kosten € 24 p.p. (tweegangen maaltijd exclusief drank).

  • Indiase keuken 
    Curries komen niet uit een potje maar worden zelf gemaakt. Hiervoor wordt gewerkt met zo’n 30 kruiden. Wij werken met de basisprodukten groenten, aardappels, granen, noten, kruiden en vruchten. Ook hier komen geen pakjes aan te pas. Met deze producten maken wij maaltijden die behalve heerlijk ook volwaardig zijn. Als gast kunt u een keuze maken tussen een mild, medium- en heel pittige maaltijd.
  • Raw food 
    In Nederland, en niet alleen daar, eten we in de avond warm. We zijn het zo gewend. In de rawfood keuken zijn de maaltijden niet boven de 40ºC. En daar is heel wat voor te zeggen. Wat kunt u verwachten? Groenten, granen en fruit in de vorm van bijvoorbeeld sappen, smoothies, kiemen, salades, soepen, sausen, hartige koeken, pizza’s, ijs en taarten. Denkt u bij raw food alleen aan peentjes en sla? Laat u dan verrassen. Graag ruim van te voren bestellen. Meer info
Arrangementen

Wat je eet moet meer dan alleen lekker zijn. De ‘Wat heb ik op mijn bord’ arrangementen gaan in op het waarom van de heerlijke maaltijden die u bij De Imme voorgeschoteld krijgt. Meer info

Retreats

Voor kleinschalige retreats verzorgen wij de gehele catering. Neem contact op om de mogelijkheden door te spreken.

TARIEVEN
RESERVEREN

Raw food workshop