De Imme in De Weerribben

Yin-, Vinyasa Yoga en Bewustzijnsgroei

In het yoga retreat gegeven door Tjiensja Hu wordt Vinyasa- en Yin Yoga gecombineerd met meditatie en mindfulness. Tjiensja is tevens levenscoach en begeleid graag haar deelnemers naar persoonlijke en spirituele groei.

In 2024 wordt het weekend gehouden 5-7 april en 1-3 november.

Reviews

Met yoga maken we verbinding. Tijdens de yoga lessen ervaar en voel je dat je één bent met de natuur. Je leert je aandacht naar je ademhaling en je beweging te brengen. Ervaar een flow in je yoga en ervaar vrede met jezelf en je omgeving. Beleef wat er gebeurt als je dat gevoel meeneemt, als je van de yoga mat afstapt.

Vinjasa- en Yin Yoga
Vinjasa- en Yin Yoga
Vinjasa- en Yin Yoga
 
In het weekend ga je ervaren hoeveel yoga voor je kan betekenen. Hoe je verbinding maakt met je lichaam, gevoel en geest. Tijdens het retreat kun je tijd echt even tijd nemen voor jezelf, weg van huis, van je dagelijkse verplichtingen. 
 
In de yoga workshops wordt je in de houdingen geholpen, waar de aandacht is voor je adem en je focus in de houding. Zo leer je meer over een yoga houding en hoe je deze nog beter kunt doen.
 
Vinyasa- en Yin Yoga
 
Programma
Vrijdag 
15:00 uur vertrek boot parkeerplaats De Imme
16.00 uur opening van de retraite
18:00 uur diner 
20:00 uur yoga nidra & ontspannende reiki yin
 
Zaterdag 
8:00 uur ontbijt 
10:00 uur vinyasa yoga
12:00 uur lunch 
Middag: eigen tijd / tijd om de omgeving te bezoeken 
 
16:00 uur cacao & yin  
18:00 uur diner 
20:00 uur purpose coaching/talentopstelling 
 
Zondag 
8:00 uur ontbijt 
10:00 uur vinyasa en yin yoga 100 min 
12:00 uur lunch
14:00 uur afronding chakra healing circle
 
Trainer

Tjiensja Hu is bewustzijnscoach, yoga docente, mindfulness en meditatie trainer. In haar 15 jaar lange yoga en meditatie beoefening heeft ze de heilzame werking van yoga mogen ervaren. Behalve dat yoga haar gezond en flexibel houdt, geeft het ook innerlijke balans en zelfvertrouwen.

Als bewustzijnscoach past zij lichaamswerk, meditatie en mindfulness toe in haar sessies. Haar cliënten raken in contact met hun gevoel en hun lichaam. En dat geeft flow en energie in hun leven. Tjiensja spreekt vanuit haar Aziatische achtergrond van Qi levensenergie die door yoga gaat stromen door het lichaam.

Haar missie is meer innerlijke rust en vrijheid in de wereld te brengen. Wil je meer over haar achtergrond weten kijk dan op www.tjiensjahu.nl

Vinyasa- en Yin Yoga

De locatie

 

Het retreat wordt gehouden in De Imme. Dit centrum voor yoga en voeding ligt in het hart van het waterrijke natuurgebied de Weerribben met een overweldigende natuur en een magische stilte. Er is zwemwater in de vrije natuur, de mogelijkheid tot het maken meditatieve kanotochten, fietstochten en een wandeling in het moerasbos.

Prijzen

De kosten voor het Vinyasa- en Yin Yoga retreat betreffen de kosten voor het retreat, twee overnachtingen (inclusief beddengoed, handdoeken, badjassen), gebruik van aanwezige kajakken en fietsen, en alle maaltijden/koffie/thee/fruit.
De prijzen per persoon zijn: € 525 (1-persoonskamer), €  450 (2-persoonskamer) en € 425 (3-persoonskamer). Er kan gebruik worden gemaakt van een 10% vroegboek- of ledenkorting tot uiterlijk 30 november 2023.

Praktische Informatie
  • Wanneer: vrijdag 15:00 uur tot en met zondag 16:00 uur.
  • Voor wie: iedereen.
  • Aantal deelnemers: maximaal acht. 
  • Taal: Nederlands.
  • Maaltijden: 100% plantaardig en vers. Met allergieën wordt rekening gehouden.
  • Bereikbaarheid: per auto of OV (station Steenwijk, van daar meerijden met een andere deelnemer). Vanaf een parkeerplaats in de buurt van De Imme worden de deelnemers gezamenlijk opgehaald met een boot. Na een vaartocht van ongeveer 10 minuten arriveer je bij De Imme. Adres groepsaccommodatie: De Imme, Oudeweg 113, 8376 HS  Ossenzijl. Deze locatie is alleen lopend, fietsend of met de boot bereikbaar. Adres parkeerplaats: Kalenberg Noord 2, 8377 HC  Kalenberg. Klik hier voor meer informatie over de route.
Informatie en opgave

Nieuwsgierig geworden? Meer informatie nodig? Bel of mail of mail voor opgave Tjiensja Hu. Contactgegevens: hello@tjiensjaflowcoaching.nl / 06-42166036 / www.tjiensjahu.nl

 

 
Reviews Vinyasa en Yin Yoga Retreat
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

De Imme in De Weerribben
Average rating:  
 7 reviews
 by Sonny
Intens genoten!

Een yoga retreat bij Tjiensja is echt een cadeautje voor jezelf. Ik heb al 2 keer een heerlijk yoga weekend geboekt bij haar op deze magische plek en kan dit echt iedereen aanraden. De retreats staan in het teken van vertragen, jezelf ont-moeten op de yogamat, verbinding en heerlijk veganistisch eten bereid door Marjo en Wim.
Tjiensja is voor mij echt een liefdevolle, zeer kundige en krachtige kickass teacher. Zij kan goed invoelen op de behoeften van de groep en stamt dan het programma hierop af zodat een ieder uit de groep het optimale uit haar lessen haalt. Met haar coachings achtergrond zijn deze weekenden zoveel meer dan alleen maar yoga. Ik leer iedere keer weer zoveel meer over mezelf en Tjiensja weet mij telkens weer een spiegel voor te houden. Een retreat bij Tjiensja kan ik echt iedereen aanraden als je naast onthaasten ook dichter bij jezelf wilt komen. Ook de locatie De Imme is een magische plek met een super fijne energie.
Tjiensja je bent een topper! Jij zult mij zeker weer terugzien op een van je volgende yoga retreats.

 by Lisanne
Genieten!

Wauw, wat was dit een fijn yoga retreat! Een prachtige locatie in de natuur, hele fijne meditatie- en yogalessen van Tjiensja en lekker eten gemaakt door Marjo en Wim. Het weekend stond in het teken van ontspanning, nieuwe dingen leren over jezelf en vooral genieten! Echt een cadeautje voor jezelf! 🙂

 by Mirjam Hinfelaar
Yoga retreat

Wat een bijzondere ervaring en natuur belevenis was deze yoga retreat !
Een prachtige plek, fijne schone accommodatie, lekker veganistisch en dan al die mentale en fysieke voeding met meditaties, warme ontmoetingen en fijne yoga. Voor herhaling vatbaar ! Bedankt Tjiensja, Marjo en Wim 🙏

 by Haifen
Aanrader!

Voor mij was dit mijn eerste yoga retreat, maar zeker niet de laatste. Wat een heerlijk ontspannende weekend was het, met fijne yogalessen, lekker en gezonde maaltijden, bijzondere gesprekken met een gezellige groep, op een prachtige locatie. Tjiensja heeft een fijne stijl van lesgeven en begeleidt zowel ervaren yoga beoefenaars als beginners op een prettige wijze.

 by Karin van der Maesen
Yoga retraite Weerribben

Ik heb genoten van het weekend op deze schitterende locatie. De yoga was heel erg fijn, de groep was erg gezellig en het eten wat heerlijk. Ik voelde me nog dagenlang relaxed… Volgende keer ga ik weer mee!

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»
 

AGENDA