De Imme in De Weerribben

Yin-, Vinyasa Yoga en Bewustzijnsgroei

In deze yoga retraite geeft Tjiensja Hu Yin Yoga en Slow Vinyasa gecombineerd met meditatie en mindfulness. Tjiensja is ook levenscoach. Ze begeleidt haar deelnemers met zorg en inspiratie naar persoonlijke – en spirituele groei. 

In 2024 wordt het weekend nog gehouden van 1-3 november.

Reviews

De yogalessen die ik geef

In de yogalessen staat flow en verbinding met je natuur centraal. Tijdens de yogalessen zul je opgaan in het moment en ervaar je en voel je dat je één bent met jezelf. Je leert je aandacht naar je ademhaling te brengen, naar je lichaam en je beweging. Even is er in dat moment niets anders dan jij, je natuur en je moment. Een yoga retraite is een mooie mogelijkheid, om helemaal in adem en beweging te komen en je flow te ervaren in je yoga. Je voelt verbinding met jezelf en je omgeving. Mijn intentie is dat wanneer je dit eenmaal ervaren hebt in je yoga retraite, je dit gevoel mee neemt naar huis en je yoga practice voorgoed verdiept en veranderd is.

Vinjasa- en Yin Yoga
Vinjasa- en Yin Yoga
Vinjasa- en Yin Yoga
 
In het weekend ga je niet alleen ervaren hoeveel yoga voor je kan betekenen. Hoe je verbinding maakt met je lichaam, gevoel en geest. Tijdens het retreat kun je ook echt tijd nemen voor jezelf, weg van huis, van je dagelijkse verplichtingen. Je vindt nieuwe inspiratie en rust.

 

In de yoga workshops word je bij de houdingen geholpen, waar de aandacht is voor je adem en je focus in de houding. Zo leer je meer over een yoga houding en hoe je deze nog anders kunt ervaren.

 
Vinyasa- en Yin Yoga
 
Programma

Vrijdag 
15:00 uur vertrek boot parkeerplaats De Imme
16.00 uur opening van de retraite
18:00 uur diner 
20:00 uur yoga nidra & ontspannende reiki yin

Zaterdag 
8:00 uur ontbijt 
10:00 uur vinyasa yoga
12:00 uur lunch 
Middag: eigen tijd / tijd om de omgeving te bezoeken 
16:00 uur cacao & yin yoga
18:00 uur diner 
20:00 uur purpose coaching/talentopstelling

Zondag 
8:00 uur ontbijt 
10:00 uur vinyasa en yin yoga 100 min
12:00 uur lunch
14:00 uur afronding healing circle en visualisatie  

 
Trainer

Tjiensja Hu is bewustzijnscoach, yoga docente, mindfulness en meditatie trainer. In haar 15 jaar lange yoga en meditatie beoefening heeft ze de heilzame werking van yoga mogen ervaren. Behalve dat yoga haar gezond en flexibel houdt, geeft het ook innerlijke balans en zelfvertrouwen.

Als bewustzijnscoach past zij lichaamswerk, meditatie en mindfulness toe in haar sessies. Haar cliënten raken in contact met hun gevoel en hun lichaam. En dat geeft flow en energie in hun leven. Tjiensja spreekt vanuit haar Aziatische achtergrond van Qi levensenergie die door yoga gaat stromen door het lichaam.

Haar missie is meer innerlijke rust en vrijheid in de wereld te brengen. Wil je meer over haar achtergrond weten kijk dan op www.tjiensjahu.nl

Vinyasa- en Yin Yoga

De locatie

 

Het retreat wordt gehouden in De Imme. Dit centrum voor yoga en voeding ligt in het hart van het waterrijke natuurgebied de Weerribben met een overweldigende natuur en een magische stilte. Er is zwemwater in de vrije natuur, de mogelijkheid tot het maken meditatieve kanotochten, fietstochten en een wandeling in het moerasbos.

Prijzen

De kosten voor het Vinyasa- en Yin Yoga retreat betreffen de kosten voor het retreat, twee overnachtingen (inclusief beddengoed, handdoeken, badjassen), gebruik van aanwezige kajakken en fietsen, en alle maaltijden/koffie/thee/fruit.
De prijzen per persoon zijn: € 545 (1-persoonskamer), €  495 (2-persoonskamer) en € 450 (3-persoonskamer). Voor het retreat in november kan gebruik worden gemaakt van een 10% vroegboek- of ledenkorting tot uiterlijk 1 juli 2024.

Praktische Informatie
  • Wanneer: vrijdag 15:00 uur tot en met zondag 16:00 uur.
  • Voor wie: iedereen.
  • Aantal deelnemers: maximaal acht. 
  • Taal: Nederlands.
  • Maaltijden: 100% plantaardig en vers. Met allergieën wordt rekening gehouden.
  • Bereikbaarheid: per auto of OV (station Steenwijk, van daar meerijden met een andere deelnemer). Vanaf een parkeerplaats in de buurt van De Imme worden de deelnemers gezamenlijk opgehaald met een boot. Na een vaartocht van ongeveer 10 minuten arriveer je bij De Imme. Adres groepsaccommodatie: De Imme, Oudeweg 113, 8376 HS  Ossenzijl. Deze locatie is alleen lopend, fietsend of met de boot bereikbaar. Adres parkeerplaats: Kalenberg Noord 2, 8377 HC  Kalenberg. Klik hier voor meer informatie over de route.
Informatie en opgave

Nieuwsgierig geworden? Meer informatie nodig? Bel of mail of mail voor opgave Tjiensja Hu. Contactgegevens: hello@tjiensjaflowcoaching.nl / 06-42166036 / www.tjiensjahu.nl

 
Reviews Vinyasa en Yin Yoga Retreat
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

De Imme in De Weerribben
Average rating:  
 11 reviews
 by Trudy
Een oase van rust

Van 5 - 7 april was ik samen met mijn dochter aanwezig tijdens de Vinyasa- en Yin Yoga retreat die Tjiensja organiseerde. Ik heb genoten van haar professionele begeleiding, haar enthousiasme voor haar vak, haar deskundigheid en persoonlijke aandacht. De yoga bewegingen waren een weldaad voor mijn lichaam en geest. Nog weken na dit weekend was de heilzame werking voelbaar en merkbaar. Het weer deed geweldig zijn best om de locatie nog optimaler tot zijn recht te laten komen. Zodra de schuifdeuren opengingen werden we verrast door een waar vogelconcert en keken we als het ware naar een levende wallposter. De fijne groep was ook onderdeel van dit heerlijke weekend.
Ik heb ervaren dat luisteren naar mijn lichaam en oprechte aandacht voor alle signalen mij gesterkt en geheeld hebben.
Ik raad iedereen aan om je in te schrijven voor dit weekend om jezelf te trakteren op deze oase van rust en aandacht voor jezelf.
Mijn dochter en ik komen zeker terug!

 by Mirjam
Retraite weekend

Deze retraite sloot in zoveel facetten precies aan bij waar ik naar op zoek was. De locatie bracht stilte, rust en verbinding met de natuur. De mede deelnemers waren zo vriendelijk, open en verbindend. De yoga lessen waren een goede afwisseling tussen stil zijn, ervaren en voelen en wat meer uitdagingen in kracht om te voelen hoe je lijf daarop reageert en welke signalen het je geeft. Tjiensja was de beste docente, begeleidster en verbinder. Haar rust en openheid gaven mij dezelfde instelling om op die manier bij mijzelf stil te staan. Ik raad deze retraite echt aan iedereen aan! Het is een waardevol cadeau aan jezelf!

 by Ilka
Bewondering, verwondering en rust

Lieve Tjiensja, bedankt voor de heerlijke retraite. Even alles los laten en tot mezelf komen ... dat was mijn doel. En dat is gelukt. Met jouw hulp.
De omgeving die je koos, De Imme, paste perfect in het plaatje: afgezonderd in een prachtige omgeving vol rust, een gevoel van gastvrijheid, thuiskomen, lekker en gezond eten, ... Het was leuk jou en de andere dames te leren kennen en samen met jullie 2 dagen "los te laten". Zeker een aanrader! Dit zou iedereen eens gedaan moeten hebben. Veel succes met je loopbaan als coach. Je doet dat super!

 by Wendy
Cadeautje voor jezelf

We voelden ons onmiddellijk welkom. Wat een zalige
retraite. Tjiensja weet zo goed wat ze doet, voelt je zo
goed aan en weet je, als je je ervoor openstelt, op jouw spoor te brengen.
Van het begin tot het einde genoten van de omgeving, de wondermooie natuur, de rust en het 'zijn'. Het heerlijke eten van Marjo en Wim was een cadeautje, zo lekker en gezond.
Bovendien heb ik genoten van het gezelschap in de groep en de verbinding. Kortom geweldige omgeving, geweldige retraite, heerlijk eten en bijzonder warm gezelschap.
Een echte aanrader dus, en zeker voor herhaling vatbaar.

 by Sonny
Intens genoten!

Een yoga retreat bij Tjiensja is echt een cadeautje voor jezelf. Ik heb al 2 keer een heerlijk yoga weekend geboekt bij haar op deze magische plek en kan dit echt iedereen aanraden. De retreats staan in het teken van vertragen, jezelf ont-moeten op de yogamat, verbinding en heerlijk veganistisch eten bereid door Marjo en Wim.
Tjiensja is voor mij echt een liefdevolle, zeer kundige en krachtige kickass teacher. Zij kan goed invoelen op de behoeften van de groep en stamt dan het programma hierop af zodat een ieder uit de groep het optimale uit haar lessen haalt. Met haar coachings achtergrond zijn deze weekenden zoveel meer dan alleen maar yoga. Ik leer iedere keer weer zoveel meer over mezelf en Tjiensja weet mij telkens weer een spiegel voor te houden. Een retreat bij Tjiensja kan ik echt iedereen aanraden als je naast onthaasten ook dichter bij jezelf wilt komen. Ook de locatie De Imme is een magische plek met een super fijne energie.
Tjiensja je bent een topper! Jij zult mij zeker weer terugzien op een van je volgende yoga retreats.

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

AGENDA