De Imme in De Weerribben

Vinyasa- en Yin Yoga

In het yoga retreat gegeven door Tjiensja Hu Vinyasa wordt Vinyasa- en Yin Yoga gecombineerd met meditatie en mindfulness. Data 2023: 31 maart – 2 april  en 30 juni – 2 juli. Doe je mee?

Yoga staat voor verbinding. Tijdens de yoga lessen ervaar en voel je dat je één bent met de natuur. Je leert je aandacht naar je ademhaling en je beweging te brengen. Ervaar een flow in je yoga en ervaar vrede met jezelf en je omgeving. Beleef wat er gebeurt als je dat gevoel meeneemt, als je van de yoga mat afstapt.

Vinjasa- en Yin Yoga
Vinjasa- en Yin Yoga
Vinjasa- en Yin Yoga
 
In het weekend ga je ervaren hoeveel yoga voor je kan betekenen. Hoe je verbinding maakt met je lichaam, gevoel en geest. Tijdens het retreat kun je tijd echt even tijd nemen voor jezelf, weg van huis, van je dagelijkse verplichtingen. 
 
In de yoga workshops wordt je in de houdingen geholpen, waar de aandacht is voor je adem en je focus in de houding. Zo leer je meer over een yoga houding en hoe je deze nog beter kunt doen.
 
Vinyasa- en Yin Yoga
Programma
Vrijdag 
15:00 uur: vertrek boot parkeerplaats De Imme
Middag: eigen tijd / tijd om de omgeving te bezoeken 
18:00 uur diner 
20:00 uur opening en inleiding in meditatie en mindfulness
 
Zaterdag 
8:00 uur ontbijt 
10:00 uur vinyasa yoga workshop 100 min 
12:00 uur lunch 
14:00 uur yin workshop 100 min 
18:00 uur diner 
20:00 uur Japans bosbad & stilte wandeling
 
Zondag 
8:00 uur ontbijt 
10:00 uur vinyasa en yin yoga 100 min 
12:00 uur lunch
14:00 uur afronding healing circle en meditatie 
 
Trainer

Tjiensja Hu is bewustzijnscoach, yoga docente, mindfulness en meditatie trainer. In haar 15 jaar lange yoga en meditatie beoefening heeft ze de heilzame werking van yoga mogen ervaren. Behalve dat yoga haar gezond en flexibel houdt, geeft het ook innerlijke balans en zelfvertrouwen.

Als bewustzijnscoach past zij lichaamswerk, meditatie en mindfulness toe in haar sessies. Haar cliënten raken in contact met hun gevoel en hun lichaam. En dat geeft flow en energie in hun leven. Tjiensja spreekt vanuit haar Aziatische achtergrond van Qi levensenergie die door yoga gaat stromen door het lichaam.

Haar missie is meer innerlijke rust en vrijheid in de wereld te brengen. Wil je meer over haar achtergrond weten kijk dan op www.tjiensjahu.nl

Vinyasa- en Yin Yoga

De locatie

 

Het retreat wordt gehouden in De Imme. Dit centrum voor yoga en voeding ligt in het hart van het waterrijke natuurgebied de Weerribben met een overweldigende natuur en een magische stilte. Er is zwemwater in de vrije natuur, de mogelijkheid tot het maken meditatieve kanotochten, fietstochten en een wandeling in het moerasbos.

Prijzen

De kosten voor het Vinyasa- en Yin Yoga retreat betreffen de kosten voor het retreat, twee overnachtingen (inclusief beddengoed, handdoeken, badjassen), gebruik van aanwezige kajakken en fietsen, en alle maaltijden/koffie/thee/fruit.
De prijzen per persoon zijn € 440 (1-persoonskamer), €  375 (2-persoonskamer) en € 330 (3-persoonskamer).

Praktische informatie
  • Wanneer: vrijdag 15:00 uur tot en met zondag 16:00 uur.
  • Voor wie: iedereen.
  • Aantal deelnemers: maximaal acht. 
  • Taal: Nederlands.
  • Maaltijden: 100% plantaardig en vers. Met allergieën wordt rekening gehouden.
  • Bereikbaarheid: per auto of OV (station Steenwijk, van daar meerijden met een andere deelnemer). Vanaf een parkeerplaats in de buurt van De Imme worden de deelnemers gezamenlijk opgehaald met een boot. Na een vaartocht van ongeveer 10 minuten arriveer je bij De Imme. Adres groepsaccommodatie: De Imme, Oudeweg 113, 8376 HS  Ossenzijl. Deze locatie is alleen lopend, fietsend of met de boot bereikbaar. Adres parkeerplaats: Kalenberg Noord 2, 8377 HC  Kalenberg. Klik hier voor meer informatie over de route.
Informatie en opgave

Nieuwsgierig geworden? Meer informatie nodig? Bel of mail of mail voor opgave Tjiensja Hu. Contactgegevens: hello@tjiensjaflowcoaching.nl / 06-42166036 / www.tjiensjahu.nl

AGENDA