De Imme in De Weerribben

Workshop Tinnitus-Adem-Therapie

De Tinnitus-Adem-Therapie workshop wordt gegeven op vrijdag 21 februari 2020. Binnen de Tinnitus-Adem-Therapie (TAT) worden Oosterse- en Westerse ontspanningstechnieken en therapiemethoden met elkaar gecombineerd. Alle oefeningen hebben tot doel de energie in ons lichaam beter te laten doorstromen waardoor de druk op oren en hersenen afnemen kan. Ook leer je in de TAT methode om je lichaam veel bewuster te ervaren. Tevens is er veel aandacht voor zelfmassage. De huid is het grootste en na de hersenen misschien ook wel het belangrijkste orgaan. Aanraking van de huid zet processen in werking die niet alleen voor een algemeen welbehagen zorgen, maar ook voor een betere gezondheid.

Tinnitus Adam Therapie

Het aanraken zorgt voor een directer contact met het onderbewustzijn dat daardoor ontvankelijker wordt voor positieve opdrachten. Mindfulness en NLP werken ook met deze positieve opdrachten. Verder zijn er in de Tinnitus-Adem-Therapie oefeningen waarbij je als het ware je oor te luisteren legt in je lichaam. Alle oefeningen hebben een relatie met het gehoor, hoewel je ze met je hele lichaam en geest uitvoert. De oefeningen verminderen tinnitus, hyperacusis en draaiduizeligheid.

Workshopleider

De workshopleider is Henriette Bakker. Ervaringsdeskundige voor wat betreft sudden deafness, hyperacusis, draaiduizeligheid en tinnitus. Sinds 2014 is zij naast musicus ook Tinnitus Adem Therapeut en sinds november 2018 Slaaptherapeut in de MHM (Maria Holl Methode).
Meer informatie is te vinden op www.tinnitusademtherapie.nl

Locatie

Locatie TAT workshop De ImmeDe Tinnitus-Adem-Therapie workshop wordt gehouden op locatie van De Imme, een B&B en groepsaccommodatie midden in Nationaal Park Weerribben-Wieden. Op één van de stilste  plekken van Nederland. Wanneer u langer in dit gebied wilt blijven, dan is er voor enige deelnemers de mogelijkheid om een kamer te boeken in De Imme. Dit kunt u zelf regelen via: www.weerribben.eu

Praktische informatie

Datum: vrijdag 21 februari 2020
Tijdstip: 11.00-15.30 uur
Kosten: € 80, inclusief biologisch vegetarische lunch. 
Kom je met 2 personen dan is het € 75 per persoon. Samen € 150.
Locatie: Yogastudio de Weerribben, Oudeweg 113, 8376 HS Ossenzijl
Aanmelden: tinnitusademtherapie@gmail.com 
Aanmeldcode: Weerribben februari 2020
Betaling: via banknummer NL 37 TRIO 0198300158 t.n.v. H.T.M. Bakker met vermelding van naam en workshopcode.
Workshopleider: Henriette Bakker
Henriette Bakker Tinnitus Adem Therapeut