De Imme in De Weerribben

Actief in de Weerribben

Fietsen, kanoën, roeien, varen en wandelen

De Imme heeft 11 fietsen voor volwassenen, 10 comfortabele éénpersoons- en 2 tweepersoons  kajakken met comfortabele klapstoelen en voetsteunen en 1 vierpersoons Canadese kano. Peddels en zwemvesten zijn aanwezig. Aan het gebruik van de kano’s en fietsen zijn voor onze gasten geen kosten verbonden. Fluisterboten zijn op diverse plekken in Ossenzijl en Kalenberg te huur. Tevens vindt u hier vele fiets-, wandel- en vaarkaarten zodat u er heerlijk op uit kunt trekken. Dus hier kunt u zwemmen, fietsen, wandelen en varen!

TARIEVEN

Seizoensarrangementen

Een arrangement waarin u overal steeds een ander seizoen ervaart. 
In de sterrenhemel boven u. In het voedsel dat u eet. Met de kajak in de natuur om u heen.
Seizoensarrangement in de Weerribben
De natuur van de Weerribben is elk seizoen anders. In het voorjaar ervaart u al peddelend in de Weerribben het frisse groen in het riet, de opvallende roodgekleurde gagelstruiken, de bloeiende krent en het geel van de Lis die overal tot bloei komt. In de zomer gaat u langs de vele bloeiende waterlelies, kattenstaart en koninginnekruid. In de herfst zijn er de lila bloeiende watermunt planten en velden vol met krabbenscheer. De winter met gouden rietvelden en de vergezichten na het maaien. En een grote kans dat u een ree zult spotten.

Bij terugkomst krijgt u een heerlijk vegetarisch of veganistisch, biologisch diner voorgeschoteld met hierin verwerkt heerlijke zomergroenten uit eigen tuin. En vervolgens kunt u in de op het terrein gelegen sterrenwacht genieten van een avond vol verhalen over de actuele sterrenhemel. 

MEER INFORMATIE

Een groter gebied rond De Imme verkennen?
  • WandelReijk. Wandelen door de Weerribben en de Wieden van B&B naar B&B.
    Mèt bagage service
  • Kano & BedKanoën door de Weerribben en de Wieden van B&B naar B&B.
    Mèt bagage service.
  • GastroeienRoeien door de Weerribben en de Wieden van B&B naar B&B.
    Optioneel met bagage service.

Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord
+31(0)612618904 (Marjo) / +31(0)621286789 (Wim)
de-imme@weerribben.eu