De Imme in De Weerribben

Vrouwenkracht

Vrouwenkracht: een retraite speciaal voor vrouwen in het hartje van de Weerribben met Sjamanistische Ceremonies, waaronder een Cacao Ceremonie, en Kundalini Yoga.

De data in 2024 zijn: 21-23 juni / 9-11 augustus / 18-20 oktober.

Reviews

Vrouwenkracht retreat

Heb jij het verlangen de moed te vinden je te verbinden met je hart?
De fluisteringen van je ziel te ontmoeten?
Je vrouwenkracht te ontdekken?
Te ontdekken wat ‘vrouw zijn’ voor je betekent en meer te integreren in je dagelijkse leven?
Voel je het verlangen samen met andere vrouwen te reizen
naar de dieptes van je kwetsbaarheid?

Wees van harte welkom, in liefde,

Moonheart en Wim

Sjamanistische transformatie rituelen       Kundalini Yoga           

Jouw ervaring

In de retraite Vrouwenkracht zullen wij, medicijnvrouw Moonheart en Kundalini Yoga docent Wim, jou geleiden in een intense twee daagse spirituele reis. Door middel van sjamanistische ceremonies en kundalini yoga nemen we je mee op reis door verschillende lagen bewegend vanuit je hoofd naar je hart. Een liefdevol veld creëren waarin alles kan en mag gebeuren. Alles aangeraakt mag worden wat aandacht en heling nodig heeft. De dieptes van vrouw zijn ervaren. Een individuele reis in de liefdevolle aanwezigheid van andere vrouwen.

Wat ga je doen

Tijdens dit weekend ontvang je op de ochtenden krachtige kundalini yoga door docent Wim. Op de zaterdagmiddag een sjamanistisch cacao ceremonie en op de zondagmiddag een sjamanistisch integratie ritueel door medicijnvrouw Moonheart. Tijdens deze dagen zal je heerlijke biologische, verse en 100% plantaardige maaltijden ontvangen gemaakt door voedingsdeskundige Marjo. Deze maaltijden ondersteunen het transformatieproces dat je zult ervaren tijdens dit weekend.

Sjamanistische Transformatie Rituelen

Programma

Vrijdag
– 15:00 uur: Aankomst op de parkeerplaats en boottocht
– 16:00 uur: Kennismaking en toelichting
– 18:00 uur: Diner
– 20:00-21:00 uur: Inleidende sjamanistische ceremonie en meditatie

Zaterdag
– 7:00-8:00 uur: Kundalini Yoga
Sadhana. De yoga is gericht op het ontwaken van het lichaam.
– 8:30 uur: Ontbijt
– 10:00-12:00 uur: Kundalini Yoga.
De yoga is gericht op opening van het hart, ter voorbereiding op de centrale ceremonie
– 12:00-13:30 uur: Vrije tijd. Ter voorbereiding op de cacao ceremonie is het belangrijk een nuchtere maag te hebben. Er is dus geen lunch deze dag.
– 13:30-14:00 uur: Deelgroep
– 14:00-14:30 uur: Pauze
– 14:30-18:30 uur: De cacao ceremonie
– 19:00 uur: Avondmaaltijd
– 20:00 uur: Vrije tijd

Zondag
– 7:00-8:00 uur: Kundalini Yoga
Sadhana. De yoga is gericht op het ontwaken van het lichaam.
– 8:30 uur: Ontbijt
– 10:00-12:00 uur: Kundalini Yoga
De yoga is gericht op borging van de ervaring.
– 12:00-13:30 uur: Lunch
– 13:30-14:00 uur: Deelgroep
– 14:00-16:00 uur: Heart ceremonie, closing ceremonie
– 16:00 uur: Dans en afscheid

Het team

Moonheart
Ik sta voor waarheid en zuiverheid,
Mijn menselijke reis,
Bracht me naar de bergen,
Naar de natives,

Mijn kwetsbaarheid en kracht ontdekken,
Via mijn ouders, relaties, mijn kinderen,
En ook via mijn werk,
Openen zich steeds meer poorten,
Die ik graag deel met mijn medereizigers,

Sjamanistische cacao ritueel en yoga retreat
Sjamanen dna door mijn journey and body,
De Aarde, Diepte,
de meest verborgen plekken,
Voelen als thuis,

Maar ik voel en bloei net zo graag in de Zon,
Ik hou van lachen, blijheid en fijnheid en vrijheid,

Mijn missie is om mij en om jou:
faciliteren van de mooiste jou,
reizend door de velden
Welkom bij Mij

Moonheart Vrouwenkracht

Wim Liesker
Wim Liesker: De Kundalini Yoga sessies worden gegeven door Wim Liesker. Hij is Kundalini Yoga Teacher Level 1 sedert 2011 en is aangesloten bij  IKYTA (International Kundalini Yoga Teachers Association). Hij heeft gestudeerd bij Gurumarka Singh Khalsa en geeft les in Yogastudio de Weerribben in Overijssel. Hij is met hart en ziel toegewijd aan het proces van de ontwakende mens.  Het proces van verlichting. Zijn passie is het tevens om mensen deelgenoot te maken van zijn fascinatie voor het mysterie van de kosmos.

Marjo Disseldorp verzorgt de maaltijden van De Imme. Zij heeft opleidingen gedaan vanuit diverse voedingsstromingen op het gebied van voeding en gezondheid. Zij werkt met biologisch verbouwde gewassen, soms direct van het land, en vindt passie in het combineren van verschillende voedingsstijlen en keukens. Passie in het experimenteren. In het werken met prachtig kleurende en geurende kruiden. Het uitvogelen van nieuwe recepten. Van weinig een heerlijke maaltijd maken. Van de presentatie van de gerechten. Maaltijden ter ondersteuning van het proces van ‘gedijen’. Eet smakelijk! Meer lezen

Aan het Roer van je gezondheid

Waar zal je zijn

De retraite Vrouwenkracht wordt gehouden in De Imme, gelegen op een prachtige locatie midden in het waterrijke natuurgebied de Weerribben. Omringd door de elementen van Moeder Aarde: aarde, lucht, water en vuur. Een plek die bijdraagt aan diepe heling en verbinding met onvoorwaardelijke liefde voor jezelf samen met de andere vrouwen!

 

Prijzen

De kosten betreffen het inhoudelijke programma, twee overnachtingen in 1-, 2- of 3-bedskamers (inclusief beddengoed, handdoeken, badjassen), gebruik van aanwezige kajakken en fietsen, en alle maaltijden, fruit, koffie en thee.
De prijzen per persoon zijn:
– € 665 (privé 1-persoonskamer)
– € 565 (gedeelde 2 of 3-persoonskamer)

Sjamanistische Transformatie Rituelen

Praktische informatie Vrouwenkracht
  • Wanneer: vrijdag 15:00 uur tot en met zondag 16:00 uur.
  • Voor wie: het weekend is alleen toegankelijk voor vrouwen.
  • Aantal deelnemers: maximaal zeven. 
  • Taal: Nederlands
  • Bereikbaarheid:  per auto of OV (station Steenwijk, vandaar ophalen). Vanaf een parkeerplaats in de buurt wordt je opgehaald met een boot. Na een vaartocht van ongeveer 10 minuten arriveer je bij De Imme. Adres groepsaccommodatie: De Imme, Oudeweg 113, 8376 HS  Ossenzijl. Adres parkeerplaats: Kalenberg Noord 2, 8377 HC  Kalenberg. Klik hier voor meer informatie over de bereikbaarheid.
  • Betalings- en Annulerings- en Omboekingsvoorwaarden.
Informatie en opgave

Nieuwsgierig naar wie we zijn en wat we doen? Voor extra informatie kun je contact opnemen
met sjamaan Moonheart (www.bravehearted.eu / marlouk@bravehearted.eu / 06 24931743) of met De Imme (www.weerribben.eu / de-imme@weerribben.eu / Kundalini Yoga docent Wim Liesker 06-21286789 / Voedingsdeskundige Marjo Disseldorp 06-12618904).

Vrouwenkracht retreat

AGENDA YOGA RETREATS

Reviews Vrouwenkracht Retreat
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

De Imme in De Weerribben
Average rating:  
 6 reviews
 by Bianca Hollenberg
Magisch

In een adembenemend mooie omgeving inspireren Marlouk en Wim je om dichter bij jezelf te komen en los te laten wat je niet meer dient. Marjo ondersteunt dit proces met heerlijke vegan gerechten die grotendeels uit eigen moestuin komen tijdens én na het retreat Vrouwenkracht ontstonden inzichten die mij enorm hebben geholpen trauma's uit het verleden los te laten en liefdevoller naar mezelf en anderen te kijken. Ik kan je het Retreat Vrouwenkracht van harte aanbevelen en wens je nu alvast mooie magische inzichten

 by Maartje Raijmakers
Geweldige retreat

Ik heb aan de vrouwenkracht retreat deelgenomen met Marlouk, Wim en Marjo. In slechts 2 dagen kun je door hun gedeelde effort veel bereiken.. In een geweldige omgeving helpen deze lieve mensen je dichter bij jezelf en je next steps te komen. Ik kan iedereen een retreat bij Imme aanraden.

 by Anonymous
Uit Bookyogaretreats.com

Zeer goed op elkaar afgestemd programma> ultieme ervaring
Alle onderdelen van het programma sluiten zodanig op elkaar dat een ideale setting wordt gecreëerd voor een ultieme ervaring. Ik ben zeer liefdevol ontvangen op een rustgevende plek midden in de natuur. Ik ben zeer dankbaar dat ik deelnemer mocht zijn van dit weekend.
- ValueForMoney: Perfect
- AccommodationAndFacilities: Perfect
- Food: Perfect
- Location: Perfect
- QualityOfActivity: Perfect
- OverallImpression: Perfect
- Instructors: Moonheart - Perfect; Wim Liesker - Perfect

 by Nancy
Zachte, krachtige energie

Marlouk heeft een zachte, krachtige energie. Mijn eerste ontmoeting met haar voelde als vertrouwd en veilig. Marlouk nodigt je uit om jezelf te zijn en vanuit dat authentieke veld de wereld in te gaan. Bijzonder aan haar vind ik haar vermogen tot het uiten en delen van ook haar eigen kwetsbaarheid, waardoor ze je direct meeneemt naar de kern van een oprecht samenzijn. Rust, stilte afgewisseld met opbouwende energie kenmerken ons bijzondere contact. Ik ben blij Marlouk in mijn leven te hebben.

 by Marieke Bloemberg
Rust, wijsheid en liefde

De periode voor de cacao ceremonie had ik last van malende, negatieve gedachten. De ceremonie was een bijzondere ervaring, ook door de rust, wijsheid en liefde van Marlouk. Nu voel ik een innerlijke rust. Het lijkt of de energie weer is gaan stromen en ik met meer liefde naar dingen kan kijken. Ik voel me ècht zoveel beter.

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»