De Imme in De Weerribben

Ontspanningsretraite

Hoe is het om jezelf onvoorwaardelijk lief te hebben? Welke blokkades, afwijzing, afkeuring, overtuigen zit(ten) hier nog op? Samen gaan we de diepte in, opzoek naar de wortel. Voor de één een wat makkelijkere uitdaging dan voor de ander. Maar altijd met mooie inzichten en transformaties. Een retraite die nog lang doorwerkt.

In het najaar wordt het ontspanningsretraite gehouden van vrijdag 7 – maandag 10 oktober.
Update: de retraite gaat definitief door en er is nog een plekje beschikbaar. 
 
 
Gun jij jezelf dit mooie cadeau?
 
Ontspanningsretraite Marly Verheijden
 
Ontspanningsretraite Marly Verheijden

Kernwoorden van dit retreat: een heerlijke accomodatie, prachtige natuur, yoga, meditatie, oefeningen om dichter bij jezelf te komen, veilige sfeer, magische energie, loslaten, opladen, fantastisch eten en gediplomeerde liefdevolle begeleiding.

In de ochtend starten we, na een heerlijk ontbijt, met yoga en meditatie. Na een uitgebreide lunch zijn er diverse workshops en oefeningen, die je dichter bij jezelf brengen. Daarna sluiten de dag af met een goddelijk voedende maaltijd.

Door het gezonde eten in combinatie met de yoga, meditatie, en de mooie tools die je in deze ontspanningsretraite aangereikt krijgt, ga je krachtig en vol energie weer naar huis.

Het retreat wordt gehouden in De Imme. Dit centrum voor yoga en voeding ligt in het hart van het waterrijke natuurgebied de Weerribben met een overweldigende natuur en een magische stilte. Er is zwemwater in de vrije natuur, de mogelijkheid tot het maken meditatieve kanotochten, fietstochten en een wandeling in het moerasbos.

Voor wie?

Voel jij het ook kriebelen of voel je misschien wel weerstand, maar weet je diep van binnen dat je dit ook wil…Een mooier, fijner, lichter leven! Antwoorden vinden op wie je bent en wat je nu eigenlijk wil. Heb je nog nooit zoiets gedaan of heb je al veel innerlijk werk gedaan? Iedereen is welkom.

Marly Verheijden
Marly Verheijden is gediplomeerd voetreflex- en energie/healing therapeute en organiseert al meerdere jaren transformatie retreats. Zij begeleidt de retreats met heel haar wezen. “…En dan kan ik alleen maar heel erg dankbaar zijn dat ik deze weekenden elke keer weer mag faciliteren.❤️ Echt te gek. Ik word hier zo blij van!🤩

 
Praktische informatie
  • Wanneer: aankomst vrijdag 7 oktober 15:00 uur – vertrek maandag 10 oktober na de lunch.
  • Voor wie: iedereen.
  • Aantal deelnemers: maximaal acht. 
  • Taal: Nederlands.
  • Maaltijden: vegetarisch. Met allergieën wordt rekening gehouden.
  • Deelnemersbijdrage:  € 630. De dagen zijn geheel verzorgd. Inbegrepen zijn de kosten voor het retreat, drie overnachtingen (inclusief beddengoed, handdoeken, badjassen), gebruik van aanwezige kajakken en fietsen, en alle maaltijden/koffie/thee/fruit.
  • Bereikbaarheid: per auto of OV (station Steenwijk, van daar meerijden met een andere deelnemer). Vanaf een parkeerplaats in de buurt van De Imme worden de deelnemers gezamenlijk opgehaald met een boot. Na een vaartocht van ongeveer 10 minuten arriveer je bij De Imme. Adres groepsaccommodatie: De Imme, Oudeweg 113, 8376 HS  Ossenzijl. Deze locatie is alleen lopend, fietsend of met de boot bereikbaar. Adres parkeerplaats: Kalenberg Noord 2, 8377 HC  Kalenberg. Klik hier voor meer informatie over de route.
Nieuwsgierig?

Nieuwsgierig geworden? Meer informatie nodig? Bel of mail of mail voor opgave Marly Verheijden. Contactgegevens: 06-54615515 / retraitesbymarly@gmail.com

Reviews ontspanningsretraites Marly Verheijden
…Ik heb grote bewondering voor jouw professionaliteit…. 
Dank voor deze mooie en bijzondere ervaring.
Ik heb vele verhelderende inzichten mogen ontvangen.
Je bent een prachtig mens en heb me echt gedragen gevoeld…
 
…Prachtig onwijs tof mens. Ik voelde mij erg op mijn gemak bij je.
Dat is lang geleden dat ik mij zo heb open opgesteld.
Wat een transformatie heb ik doorgemaakt.
Ik bedank jou met heel mijn hart voor dit geweldige weekend…
 
…Prachtig, open, hartelijk, vriendelijk. Wat voel jij alles goed aan!
Iedereen mag zijn mooie zelf zijn bij jou, ontplooien en laten stralen.
Dank je wel voor de begeleiding op deze bijzondere reis,
het heeft mij meer gebracht dan ik had durven dromen…
 
 

Ontspanningsretraite Marly Verheijden