De Imme in De Weerribben

Corona protocol

 
Wat verhuren wij

In de Imme kunt u een afzonderlijke kamer als B&B (inclusief ontbijt) huren of de gehele accommodatie als groepsaccommodatie (exclusief ontbijt). Dit betekent dat er nooit andere reserveringen gelijktijdig zullen plaatsvinden. 

Hier midden in de natuur van de Weerribben is social distancing gemakkelijk en ontspannen te doen. De internetverbindingen zijn goed dus je kunt hier gemakkelijk op vakantie, werken of studeren. Verder zijn er tal van faciliteiten (kajakken, fietsen, fluisterboot, zwemwater, bospad) om van te genieten. 

Protocol De Imme

In het belang van uw en onze gezondheid heeft De Imme een protocol opgesteld met als doel verspreiding van het corona-virus bij onze accommodatie te voorkomen. 

Richtlijn 1 – geen fysieke nabijheid
Normaal geven wij gasten in onze accommodatie een rondleiding en maken de mensen op die manier wegwijs. Deze aanpak vervangen we door een kleine brochure met daarin de nodige informatie.
De Imme is niet tot de deur bereikbaar met de auto. Natuurlijk halen wij u ook nu op met de boot, maar wij hanteren te allen tijde een minimum afstand van 1,5 meter. Klik hier voor meer informatie over de locatie en bereikbaarheid. Ook met door u bestelde maaltijden houden wij rekening met de RIVM richtlijnen.

Richtlijn 2 – geen gasten met symptomen
We vragen onze gasten om niet te komen wanneer ze symptomen hebben zoals hoesten, niezen, loopneus, keelpijn of koorts. Zie in dit verband ook de annuleringsvoorwaarden De Imme. Wanneer u niet rechtstreeks bij ons heeft geboekt maar via een externe organisatie (WandelReijk, Kano & Bed, Natuurhuisje, Gastroeien) dan gelden de annuleringsvoorwaarden van deze organisatie.

Richtlijn 3 – we hebben zelf geen symptomen
Als verhuurders wonen wij in het voorhuis van de accommodatie (oostelijke vleugel van het huis). Huurders verblijven in het achterhuis (westelijke en zuidelijke vleugels van het huis). De verbinding tussen voor- en achterhuis is afgesloten. Wanneer een van ons onverhoopt symptomen van Corona krijgt sluiten wij de accommodatie. Helaas moeten wij dan, uiteraard kosteloos voor u, de boekingen afzeggen. 

Richtlijn 4 – huisarts
Aan de Kalenbergergracht, vlak bij De Imme, woont een huisarts die heeft aangegeven bij medische problemen van gasten beschikbaar te zijn voor telefonisch overleg. Zo nodig komt hij ook langs.

Corona? Ga juist de natuur in.

Wilt u meer informatie?
Neem dan contact met ons op via de-imme@weerribben.eu 
06-12618904 (Marjo) – 06-21286789 (Wim)

RESERVEREN